fbpx

Underbart vacker tomt i Brottby!

Accepterat pris

1 900 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Från Brottby gård har tre stora och unika naturtomter styckats varav två nu är till salu. Samtliga tre tomter ligger med fint läge i lantlig miljö, omhuldade av åkermark, kulturhistoria och sagolikt läge när solen går ner över åkermarken. Denna tomt om hela 3 276 kvadratmeter ligger högst av alla tre tomter. Tomten säljes vackert orörd vilket möjliggör för köparen att placera ett hus mitt i uppvuxen och levande natur. Förslag på hus finns enligt tidigare sökt förhandsbesked men det är fritt för köparen att själv söka bygglov för det hus man drömt om. Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Välkommen att själv besöka denna underbara plats för att uppleva och ta in denna fina tomt. Endast 30 minuter från Stockholm.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

VALLENTUNA BROTTBY 4:12

Adress

Arken 5 18697 Brottby

Totalareal
0,3 ha
Tomtområde
0,3 ha

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Områdesbeskrivning

Om Brottby Gård
I en lantlig och naturskön miljö med 30 min till innerstaden har Brottby gård ett unikt läge. Här verkar man för att vara en levande jordbruksfastighet och samtidigt utvecklas till en modern samlingsplats och ett utflyktsmål i kommunen. En plats som på ett respektfullt sätt utvecklas i förhållande till natur, landskapsbild och historik kring temat "närmare naturen". Att kunna leva och vara nära staden, vår huvudstad, men samtidigt kunna vara nära naturen, maten, djuren etc. Att i vardagen kunna ha närhet till och komma lite närmare naturen och de upplevelser och rekreationsmöjligheter den ger.

Brottby/Karby är ett levande samhälle med ICA Brottbyhallen, Brottbymacken Bilisten, Pizzeria etc. Det finns flera kommunala förskolor och ett föräldrakooperativ i området samt Karbyskolan F-6) som även inhyser mötesplats och bibliotek. Det finns även en aktiv Hembyggdsförening med aktiviteter och kaffeverksamhet under sommaren.

Kommunikationer

Med bil tar det ca 30 minuter att komma innanför tullarna i Stockholm.
Norrtäljebussen (676:an) går flera gånger per timme in till T-banan i Danderyd eller direkt in till Tekniska Högskolan. Enligt sl.se tar man sig från Brottby trafikplats till Stockholm (innanför tullarna) på 25 minuter. Till Norrtälje tar det ca 32 minuter.

Vägbeskrivning

Har du en Iphone slår du lämpligtvis in Össeby kyrkoruin i GPS:en där parkering förslagsvis kan ske. Efter en kort promenad längs Sjöbergsvägen når du fram till tomterna. Ta på dig ett par stövlar/kängor, packa en väska med kaffe, bulle och saft och njut av en härlig vandring på tomterna. Vänligen respektera att åkermaken är i bruk så gå i åkerkanten vid behov.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter