fbpx

Lantbruk

Mycket virkesrik fastighet i Näsland, Bjurholm

Högstbjudande

3 500 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan senast mån 20 sep

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
60,4 ha
Tomtområde
60,4 ha
Boyta
110 kvm

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

BJURHOLM NÄSLAND 1:30

Om fastigheten

Mycket virkesrik skogsfastighet i ett sammanhållet skifte utanför Näsland i Bjurholms kommun. Enligt nyupprättad skogsbruksplan omfattar fastighetens produktiva del 56 HA och det totala skogsinnehållet uppgår till 11724 m3sk vilket ger ett snitt på hela 214 m3skb/ HA! 75% av arealen utgörs av skog i huggningsklass S1-S2 med en volym om ca. 9600 m3sk medan resterande del utgörs av G1. Enklare lada står på fastigheten. God åtkomst via vägar vilket underlättar skötseln och fastigheten ingår i Näslands VVO som jagar på drygt 4000 HA.

Intresseanmälan till mäklare Håkan Wiklund, senast 20/9, detta till E-post; hakan.wiklund@ludvig.se
(Säljaren förbehåller sig rätten att fritt anta inkomna bud eller hålla en efterföljande budgivning om det blir flera intressenter. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren.)

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Välkommen ut i skogen!

Gå på virtuell visning med Ludvig & Co:s Gårdskarta. Inspektera ägorna från soffan eller på plats. GPS-funktionen i din telefon eller surfplatta hjälper dig hitta rätt.
Nu kan den som är intresserad av en fastighet till salu, inte bara ta del av bilder, beskrivningar och bilagor, utan även promenera runt på fastigheten och inspektera sina potentiella ägor, från soffan eller på plats på fastigheten. Med hjälp av GPS får du hela tiden information om vart du är. Dessutom kan du klicka på kartbilden och få information från skogsbruksplanen om virkesvolym etc. Råkar du kliva över till grannfastigheten upptäcker du det snabbt och kan gå tillbaka igen.
I Gårdskartan finns Googles kartor och satellitbilder som bakgrundskartor till kartvyn som visar fastighetens utbredning och indelning i olika avdelningar. Man väljer lätt om man vill se fastigheten med kartbild eller satellit, med ägoslagsfärgerna tända eller genomskinliga.

Besiktning och undersökningsplikt

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper.

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en skrivelse där det betonas att de i fastighetsbeskrivningen lämnade uppgifterna är ungefärliga.

Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. Ludvig & Co förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. Ludvig & Co ägnar sig åt, vad man enligt fastighetsmäklarlagen kallar, sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HSN AB. Fast ersättning lämnas indirekt med 300 - 800 kr.

Läge

Fastigheten är i ett skifte och ligger i Näsland, ca 1 mil utanför Bjurholm

Jakt

Älgjakt möjlig inom Näsland VVO som jagar på 4725 ha.
VVOt ligger anslutet till Bjurholmsbygdens ÄSO.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan senast mån 20 sep

Högstbjudande: 3 500 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter