fbpx

Fastighetsrådgivning

Stöd och råd till dig som fastighetsägare

Fastighetsrådgivning för alla dina utmaningar

Våra fastighetsrådgivare har stor bakgrund inom både skog och jordbruk, och kan hjälpa dig som fastighetsägare att reda ut alla möjliga utmaningar. Vi kan exempelvis reda ut vad som krävs inför en avstyckning eller arrendering, bistå vid förhandlingar eller ge dig stöd vid lantmäteriförrättningar, exempelvis.

För dig som vill köpa en fastighet kan vi hjälpa till att ta fram kalkyler och ge dig tips och råd inför investeringen. Du kan även vända dig till oss för att upprätta en ny skogsbruksplan, och om du bestämt dig för att sälja din fastighet tar vi hand om hela försäljningsprocessen – från värdering till kontraktsskrivning.

 

Vi hjälper dig ta fram en skogsbruksplan – för din skogs framtid

En skogsbruksplan är grunden till lönsamhet i skogen, och vid  försäljning är det oftast en skogsbruksplan som ligger till grund för hur mycket skogen på fastigheten är värd. Vi  kan hjälpa dig upprätta en aktuell skogsbruksplan som blir ett bra underlag för att optimera din skatt, genomgå certifieringar eller vid en framtida försäljning. Våra fastigetsrådgivare är specialister på skogsuppskattning, planläggning och naturvård och kan hjälpa dig använda skogsbruksplanen som ett ekonomiskt styrmedel i framtiden.

Läs mer om skogsbruksplanen

 

Senaste från företagarbloggen

I Företagarbloggen hittar du massor av tips och råd kring ekonomi och andra aktuella frågor för dig som företagare.

Se fler blogginlägg
Loading...

Vill du veta mer?

Skriv direkt till oss!

Kontakta oss!