fbpx

Auktoriserad redovisningskonsult

Anlita en auktoriserad redovisningskonsult

Våra auktoriserade redovisningskonsulter arbetar med ekonomisk rådgivning och sköter bokföring, bokslut och deklarationer för Sveriges småföretagare. I över 100 år har vi hjälpt företag med sin ekonomi, vilket gör oss till en av Sveriges mest erfarna redovisningsbyråer.

Vi som redovisningsbyrå lägger stor vikt vid proaktiv rådgivning och har som mål att överträffa förväntningar varje dag. Våra rådgivare och redovisningskonsulter finns på drygt 130 orter runt om i Sverige, vilket gör att vi har koll på den lokala marknaden.

Vad gör en Auktoriserad Redovisningskonsult?

En redovisningskonsult sköter bokföring och redovisning åt företagare vilket kräver ansvar och god kännedom om gällande lagar och regelverk. Många småföretagare behöver stöd i hanteringen av ekonomi och löner och våra redovisningskonsulter har vad som krävs för att ha bra koll på vad som gäller och hur det ska göras. Enligt många av våra kunder blir deras redovisningskonsult blir ett viktigt bollplank i sitt företagande och de flesta bygger upp en långvarig relation med sin redovisningskonsult.

Hur arbetar Auktoriserade Redovisningskonsulter?

Våra Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter arbetar den enligt gällande branschstandarden, Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska principer för redovisningstjänster. Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen.

Varför ska jag anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult?

Genom att anlita en Auktoriserad Redovisningskonsult får du rätt kompetens, effektiva kvalitetssäkrade rutiner, flerårig erfarenhet och en naturlig rådgivare som fungerar som företagets bollplank i frågor som rör ekonomi, administration och företagande. En Auktoriserad Redovisningskonsult har högt förtroende på marknaden – hos exempelvis myndigheter, banker och andra kreditgivare.

Fördelar med att anlita en redovisningskonsult

  • Du kan ägna mer tid åt ditt företags kärnverksamhet. Detta ger förutsättningar för större försäljning och bättre tillväxt.
  • Du missar inga viktiga datum eller blanketter som måste skickas in till myndigheter. Din personliga redovisningskonsult ser till att allt är i sin ordning.
  • Du riskerar inte att fylla i något på ett felaktigt sätt och därmed få onödiga extrakostnader.
  • Du har alltid din personliga redovisningskonsult till hands för att besvara frågor. Han eller hon finns bara ett telefonsamtal eller mejl bort.

Vill du också få hjälp av en Auktoriserad Redovisningskonsult. Kontakta oss!

Kontakta oss!

Kontakta oss!