fbpx

Tjänster

Tjänster som underlättar vardagen för dig som företagare

Rådgivning, stöd och hjälp från Sveriges största rådgivningsbyrå

Vi är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med över 75 000 kunder på 130 orter över hela landet. Vi erbjuder tjänster inom ekonomi, juridik, skatterådgivning, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Våra konsulter och rådgivare är specialiserade på småföretagares villkor – så oavsett om du driver en butik, åkeri, frisersalong eller skog- eller jordbruk är vi experter på vad som gäller för just ditt företag.

Alltid nära till hands

Vi strävar efter att du ska kunna skapa kontroll, lönsamhet och tillväxt i alla delar i ditt företagande. Vi hjälper det nystartade företaget att skapa kontroll över ekonomin, avtalen och affärsplanen och ger vidare rådgivning och stöd i företagsutvecklingen för det etablerade bolaget. Våra auktoriserade redovisningskonsulter och auktoriserade lönekonsulter ser till att den löpande bokföringen och årsredovisningen blir rätt, och med en personlig affärsrådgivare eller skatterådgivare till hands blir det ännu enklare att sätta och nå nya mål för ditt företag. Vi erbjuder dessutom omfattande juridisk rådgivning till både företagare och privatpersoner – och vi är Sveriges ledande aktör inom fastighetsförmedling av skogs- och lantbruksfastigheter.

Så kan vi hjälpa dig

Ekonomitjänster

För att utveckla ett företag krävs kontroll över siffrorna. Vi underlättar för dig genom allt från löpande bokföring, redovisning, och bokslut till löneadministration och fakturahantering. Våra auktoriserade redovisningskonsulter ger dig en trygghet genom hela företagets ekonomi.

Till Ekonomitjänster

Skatterådgivning

Smart skatteplanering med rätt skatteavdrag är nyckeln till ett växande företag. Våra konsulter och skatterådgivare hjälper dig med allt från deklarationen och momsredovisningen till stöd och råd för att kunna genomföra ett smidigt generationsskifte.

Till Skatterådgivning

Affärsrådgivning

Vi hjälper dig göra din idé till verklighet och utveckla hela ditt företag i rätt riktning. Hos oss får du stöd, råd och utbildning inom både företagsledning och affärsutveckling, och våra affärsrådgivare kan hjälpa till med specialiserad ekonomistyrning och branschanpassad rådgivning.

Till Affärsrådgivning

Juridik

Vi är en av Sveriges största juristbyråer med jurister och specialister inom familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt. Vi hjälper dig med frågor kring testamente, arrende eller nyttjanderätt, samt mark- och miljörätt. Med juridisk rådgivning från oss får du stöd i allt från avtal till tvister.

Till Juridik

Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling är Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter. Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet av fastighetsvärdering och fastighetsförsäljning, och vi hjälper dig även dig som vill köpa fastighet med allt från rådgivning till kalkyler.

Till Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Vill du skapa din egen historia?

Kom i kontakt med oss, vart i Sverige du än är.

Kontakta oss