fbpx

Student på Ludvig & Co

Redovisning och rådgivning för dig som är student

Väx med oss till framtidens rådgivare

Fundera gärna en stund vad du förväntar dig av din nästa arbetsgivare. Vill du snabbt få ansvar och känna friheten i en organisation där egen drivkraft och ambition verkligen uppskattas och uppmuntras? Vill du uppleva kicken i att jobba nära nöjda uppdragsgivare? Brinner du för att skapa framgångsrika företagare? Då ska du titta närmare på Ludvig & Co. Vi är totalt 1 300 rådgivare inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, verksamma över hela landet.

Varje år har vi flera duktiga och drivna studenter som gör sin praktik eller skriver sitt examensarbete hos oss. För oss är detta ett utmärkt tillfälle att få lära känna dig och ta del av dina kunskaper och idéer.

 

Gör din praktik på Ludvig & Co

Använd dina kunskaper i praktiken

När du praktiserar på Ludvig & Co får du inte bara möjlighet att prova på hur det är att arbeta som rådgivare på Ludvig & Co. Du ges också möjlighet att använda dina kunskaper från din utbildning i praktiken samtidigt som du får en chans att lära känna företaget och skaffar dig ett stort kontaktnät. Du arbetar med specialister och rådgivning specifikt inriktad mot småföretagare i hela Sverige.

Spetsa ditt CV

Vill du spetsa ditt CV och bygga ett starkt kompetensnätverk för framtiden? Då har vi praktikplatsen för dig. Gör en generell intresseanmälan, glöm inte att skicka in CV, personligt brev, skriva önskad praktikperiod och vilket kontor som du är intresserad av att praktisera på i din ansökan. För frågor om praktik kontaktar du kontoret du är intresserad att göra praktik på.

Maila oss frågor

Skriv ditt examensarbete på Ludvig & Co

När du skriver examensarbete på Ludvig & Co får du använda dina teoretiska kunskaper i praktiken. Detta är ett bra sätt för dig att lära känna Ludvig & Co och öppnar upp för chanserna att få vidare anställning. Vi har varje år flera duktiga och drivna studenter som skriver intressanta examensarbeten som ger mervärde för oss som företag.

För oss är detta ett utmärkt tillfälle att få lära känna dig och ta del av dina kunskaper och idéer.

Dessutom får du

  • God insyn i Ludvig & Co som företag
  • Bli en del av den spännande förändringsresa som sker i redovisning- och revisionsbranschen.
  • Vara med och påverka utvecklingen ett spännande företag
  • En engagerad handledare som är specialist inom ditt studieområde och som stöttar dig under ditt examensarbete
  • Ett lärorikt och utmanande arbete som ger en djupare färdighet inom uppsatsområdet
  • Möjlighet att visa framfötterna

Är du intresserad?

Glöm inte att skicka in CV, personligt brev, önskad examensperiod, två förslag på ämnesval och vilket kontor som du är intresserad av att skriva ditt examensarbete på i din ansökan.

För frågor om examensarbete kontaktar du vår HR-avdelning genom att maila till oss.

Gör en intresseanmälan här