fbpx

Att jobba på Ludvig & Co

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta på Ludvig & Co? På den här sidan kan du läsa flera av våra medarbetares berättelser från sitt perspektiv. För det är ju våra medarbetare som vet bäst hur det är att arbeta hos just oss.

 

Anders Skåål – Senior Jurist

På Ludvig & Co har jag de bästa förutsättningarna att lyckas i min roll som jurist. Vår kundkrets erbjuder närmast obegränsade möjligheter och utrymme att utvecklas karriärmässigt såväl på bredden som djupet inom en större mängd rättsområden. Om du som jag trivs med att vara efterfrågad och ha många uppdrag igång samtidigt samt trivs bäst i ett prestigelöst och humorfyllt klimat är det här du ska vara.

 

Jennie Bråthén – Fastighetsmäklare

På Ludvig & Co får jag göra det jag brinner för, i stort och smått. Jag får som fastighetsmäklare se till att gårdar byter ägare och jag får som anställd inom företaget vara med att utveckla Sverige med den gröna näringen i fokus. Jag känner en stor stolthet över att få arbeta på ett företag med en så enorm kunskapsbank, generös företagskultur och oerhört engagerade medarbetare. Jag kan inte allt men tillsammans med mina kollegor kan jag lösa det mesta. Den vetskapen ger trygghet till mig som fastighetsmäklare men även till mina säljare, köpare och spekulanter.

Maria Berenberg – Lönekonsult

Som Lönekonsult hos Ludvig & Co får jag och vårt härliga gäng på Specialistenhet Lön en möjlighet att hjälpa alla våra kunder i hela Sverige att betala rätt lön till sina medarbetare.

Det är en härlig känsla att jag varje dag får vara med och bidra med min kompetens för att vi ska vara kundernas förstahandsval. Tillsammans gör vi det möjligt!

 

Matilda Engelbrektsson – Rådgivare & Systemspecialist

På Ludvig & Co kan man som ekonom utvecklas åt många olika håll. En del siktar in sig på en specifik bransch och skaffar en kundstock utefter det och andra gillar att arbeta bredare, med fler branscher och får då lov att göra det.

Eller så gör man som mig och har en mindre (men minst lika spännande) kundstock som jag kompletterar med interna tjänster där jag får utveckla mitt nörderi i affärssystem och jobba i en stöttande roll för mina kollegor runt om i landet och se till att de arbetar effektivt i våra olika system. Jag är glad att jag vågat säga att jag inte vill ha en renodlad konsultroll och att cheferna har lyssnat på det. Dessutom stolt att jag vågat ta chansen när den erbjudits!

Fredrik Widange – Affärsrådgivare

Jag heter Fredrik Widange och jobbar som affärsrådgivare på Gotland. I mitt dagliga arbete där vi erbjuder tjänster för småföretagare så arbetar jag utefter ”Learning by doing”, det är så jag lär mig bäst. Jag tar mig an spännande uppdrag efterhand och ser mig som generalist.

I företaget är vi bra på att hjälpa varandra och det finns en otrolig bredd av olika kompetenser inom Ludvig & Co. Vi är inne i en process där vi vill bli ännu bättre att arbeta över gränserna i landet. Kundvärdet är att vår gemensamma kompetens löser kundernas behov. Några exempel på uppdrag som jag utför är hjälp med att utföra en affärsplan, företagsanalyser, söka investeringsstöd, utför driftsplaner och kalkylering och i Coronatider hjälp att söka statliga stöd. Ludvig ger en möjlighet att utvecklas och min chef brukar ofta säga ”kör” när jag har idéer som jag vill pröva eller utveckla.

 

Daniel Clason – Jurist – Centrala juristenheten

Jag har bara arbetat på Ludvig & Co i några månader och jag känner mig redan hemma här tack vare mina hjälpsamma kollegor, lyhörda chefer och den sunda företagskultur som råder på arbetsplatsen.

På den centrala juristenheten får man dagligen möta människor som behöver hjälp i olika skeden i livet. Det kan exempelvis röra sig om personer som nyligen har skaffat sin första gemensamma bostad, företagare som ska skriva ett aktieägaravtal eller makar som vill säkra sin framtid genom att upprätta testamente och framtidsfullmakter.

Det känns särskilt kul att ha påbörjat tjänsten under den spännande utvecklingsfas som företaget befinner sig i, och jag ser fram emot de fortsatta satsningarna på bland annat digitalisering, kompetensutveckling och integration mellan de många olika områden som finns på företaget.

 

 

Kontakta oss!

Kontakta oss!