fbpx

Att jobba på Ludvig & Co

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta på Ludvig & Co? På den här sidan kan du läsa flera av våra medarbetares berättelser från sitt perspektiv. För det är ju våra medarbetare som vet bäst hur det är att arbeta hos just oss.

 

Nitza Vilén – Rådgivare ekonomi

Jag jobbar på Ludvig & Co för att jag värdesätter utvecklingsmöjligheterna och att kunna påverka min arbetsvardag. Jag har kunder inom allt ifrån matvarukedjor till fastighetsbolag. Det gör arbetet varierande, utvecklande och roligt. Utöver det älskar jag gemenskapen och att vi alltid ställer upp för varandra. Välkommen till oss!

 

Jennie Bråthén – Fastighetsmäklare

På Ludvig & Co får jag göra det jag brinner för, i stort och smått. Som fastighetsmäklare ser jag till att gårdar byter ägare och som anställd inom företaget är jag med och utvecklar Sverige med den gröna näringen i fokus.

 

 

Frida Wästling – Jurist

På Ludvig & Co har jag alla förutsättningar för att ta mig an nya rättsområden jag vill jobba inom och växa i min roll som jurist. Valet av arbetsgivare var enkelt. Jag ville jobba på ett företag som värderar såväl arbete som privatliv och även ha en arbetsgivare som värnar om verksamheter på landsbygden.

 

 

Fredrik Widange – Affärsrådgivare

På Ludvig & Co är vi bra på att hjälpa varandra och det finns en otrolig bredd av olika kompetenser inom företaget. Ludvig ger en möjlighet att utvecklas och min chef brukar ofta säga ”kör” när jag har idéer som jag vill pröva eller utveckla.