fbpx

Jobba hos oss

Bli en del av Ludvig & Co

När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige.

Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva.

Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett Vi i Ludvig.

Väx tillsammans med oss!

Utvecklas!

Börja där du är – nå dit du vill

Vi är en organisation att växa i och finns på 130 kontor över hela Sverige. Därför finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende om du vill fördjupa dig inom ditt specialistområde eller växa inom rådgivning eller ledarskap.  I mindre team med ledare och kollegor som har kunskaper inom ditt kompetensområde får du störst möjlighet till lärande och kompetensutveckling.

Samarbeta!

Det finns ett Vi i Ludvig

Genom samarbete, tillit och inkludering skapar 1 300 kollegor tillsammans den bästa arbetsplatsen att jobba på. Som medarbetare förväntas du och alla dina kollegor bidra med öppenhet, respektfull kommunikation och ett stort engagemang för våra kunder. Vår vardag är flexibel, dynamisk och fylld med både utmaningar och utvecklande relationer. Vi gör det tillsammans.

Gör skillnad!

Din rådgivning utvecklar företag

Som en del av Ludvig & Co gör du skillnad för Sveriges företagare och bidrar med trygghet och växtkraft för människor och samhälle. Var med och utveckla våra arbetssätt och digitala verktyg för att kunna erbjuda tiotusentals kunder ännu bättre tjänster. Du som gillar att göra affärer har alla möjligheter att skapa värde – nära kundens verksamhet och vardag kommer du känna att du gör något meningsfullt.

Vi som jobbar på Ludvig & Co

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta på Ludvig & Co? På den här sidan kan du läsa flera av våra medarbetares berättelser från sitt perspektiv. För det är ju våra medarbetare som vet bäst hur det är att arbeta hos just oss.

 

Nitza Vilén
Rådgivare ekonomi

Läs mer

Jennie Bråthén
Fastighetsmäklare

Läs mer

Fredrik Widange
Affärsrådgivare

Läs mer

Lediga jobb

Redo att ta ditt nästa steg? Vi söker alltid skickliga ekonomer, jurister, rådgivare inom skog & lantbruk och fastighetsmäklare.

Se alla lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan

En av Sveriges bästa arbetsgivare – enligt våra egna medarbetare

Ludvig & Co är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning. Ludvig & Co får 2022 placering nummer 18.

I mätningen för Sveriges Bästa Arbetsgivare är det de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare. Drygt 200 medarbetare har i mätningen betygsatt Ludvig & Co som arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och att vilja rekommendera sin arbetsgivare, samt hur deras intresse ser ut för att byta arbetsgivare.

För dig som är student

Fundera på vad du förväntar dig av din nästa arbetsgivare. Vill du snabbt få ansvar och känna friheten i en organisation där egen drivkraft och ambition uppskattas och uppmuntras? Brinner du för att skapa framgångsrika företagare?

Läs mer om vilka möjligheter som finns på Ludvig & Co.

Student på Ludvig & Co

Bloggen, Vi är Ludvig

Läs mer på vår blogg om vad som händer hos oss, hur vi hjälper våra kunder med att utveckla deras verksamhet och möt våra medarbetare på olika kontor över hela Sverige.

Se alla inlägg
Loading...

Följ våra rådgivares vardag via sociala medier!

Unsupported request - method type: get