fbpx

Jobba hos oss

Vi kallar oss för rådgivare

Arbeta på Ludvig & Co

Lokala karriärer

Genom att verka lokalt finns karriärmöjligheter i var och ens närområde. Vi finns i både små och stora städer. På 130 orter kan vi bidra till entreprenörskap på våra villkor. Vi vill med vår kunskap göra kundernas vardag enkel och trygg. Det är så vi stolt kan bidra till något större – varje dag.

Team

Det är genom våra starka lokala team och nationella nätverk vi bygger gemenskap och kan optimera vår rådgivning nära de lokala verksamheterna. Tillsammans visar vi vägen, frigör tid och är den trygga punkten i vardagen som gör den riktiga skillnaden.

Lärande

Ständigt lärande är vår gemensamma grund för att kunna fortsätta skapa värde till våra kunder. Som medarbetare i ett kunskapsföretag ges du möjligheten att hela tiden lära dig något nytt.  Vi varvar digitala moment och förstudier, med fysiska utbildningar, utbildnings-dagar och nätverksträffar.

Självledarskap

Vi  tror på att lägga ansvaret i händerna på våra medarbetare. Vi tycker det är viktigt att varje person får utlopp för sina individuella drivkrafter och kan utveckla sin fulla potential. Det är genom ansvar och frihet som engagemang får utrymme. Du får redskapen till att arbeta med ditt självledarskap, så att du genom dina personliga styrkor kan vara med och driva utveckling hos oss.

Hållbar livsstil

Hos Ludvig & Co ska du känna att det finns möjlighet för balans. Att du både ges mycket ansvar och förtroende men även kan styra din tid och vardag.

Följ våra rådgivares vardag via sociala medier!

Var med på en spännande förändringsresa

Ludvig & Co ligger i framkant med nya digitala lösningar för både kund och medarbetare. Hos oss är det viktigt att du har intresse för utveckling, digitalisering, rådgivning och tillväxt då detta är naturliga delar i din arbetsvardag. Du är med och utvecklar arbetet och påverkar både kontorets och organisationens fortsatta tillväxt, där vi även har ett stort fokus på nykundsbearbetning. Vår bransch är inne på en spännande förändringsresa och som rådgivare hos oss blir du en del av den.

Vem är du?

Vi söker ständigt efter nya engagerade, affärsmässiga och kundmässiga redovisningskonsulter, lönekonsulter, jurister, mäklare, skogsekonomer, affärsrådgivare, lantmästare, jägmästare och agronomer!

Skicka in en generell intresseanmälan

Vi ger dig kraft att växa - så kom och väx med oss!

Som Sveriges största redovisningsföretag, en av Sveriges största arbetsgivare för jurister och som marknadsledande på förmedling av jord-och skogsfastigheter, kan vi erbjuda en kvalificerad rådgivning inom ekonomi, lön, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling – allt under samma tak.

Vi erbjuder dig

  • En inspirerande arbetsmiljö
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • En positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta
Se våra lediga tjänster

Utvecklingsmöjligheter utöver det vanliga

Som medarbetare får du de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa i din yrkesroll. Självklart finns god stöttning bland hjälpsamma kollegor och chefer. Redan som nyanställd får du snabbt eget ansvar och du arbetar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. Du får chansen att göra skillnad i ditt arbete, varje dag, eftersom du arbetar med småföretagare som lever och brinner för sitt företag. Vår lokala närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag.

Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta.

Stöttning hela vägen

Som medarbetare får du de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa i din yrkesroll. Självklart finns god stöttning bland hjälpsamma kollegor och chefer.

Ansvar ökar självförtroendet

Redan som nyanställd får du snabbt eget ansvar och du arbetar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. Vi tror att ansvar ökar självförtroendet.

Gör skillnad

Du får chansen att göra skillnad i ditt arbete, varje dag, eftersom du arbetar med småföretagare som lever och brinner för sitt företag. Vår lokala närvaro och närhet till kunden präglar vår kultur, där vi har ett gemensamt mål: Att förenkla våra kunders vardag.

En av Sveriges bästa arbetsgivare - enligt våra egna medarbetare

Ludvig & Co är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning. Ludvig & Co får 2021 placering nummer 20.

I mätningen för Sveriges Bästa Arbetsgivare är det de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare. Drygt 200 medarbetare har i mätningen betygsatt Ludvig & Co som arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och att vilja rekommendera sin arbetsgivare, samt hur deras intresse ser ut för att byta arbetsgivare.

Läs vår blogg

Loading...

Upptäck mer om oss på Ludvig & Co