Fastighetsmäklare i Hede

Sälj, köp och värdera skog- och lantbruksfastighet

Experter på fastighetsförmedling av jord och skog i Hede

Vi är Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter. Våra fastighetsmäklare i Hede har lång erfarenhet av att värdera och sälja fastigheter, och vi hjälper också dig som vill köpa gård, skog eller lantbruk med rådgivning för att göra en bra investering.  Vi hjälper också till att upprätta överlåtelsehandlingar i de fall då köpare och säljare redan funnit varandra och behöver vår expertis för att upprätta juridiskt hållbara handlingar.

Fastighetsförmedling

Hitta en fastighetsmäklare i Hede

Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till fastighetsförsäljning och fastighetsköp. Innan du säljer kan det vara intressant att veta vad fastigheten är värd, och för att kunna göra bra investeringar krävs koll på allt från juridiska frågor, ekonomi och skatt. Vi har all den specialistkompetens inom fastighetsförmedling som krävs för att kunna hjälpa dig.

Våra fastighetsmäklare har lång bakgrund inom jord och skog – från agronomer och lantmästare till skogsvetare och jägmästare. Eftersom vi finns över hela Sverige har vi också god lokalkännedom, vilket ger dig de bästa förutsättningar att göra en lyckad fastighetsaffär. Vi strävar efter att du ska kunna känna dig trygg och uppnå så bra resultat som möjligt – oavsett om du ska sälja eller köpa. I Hede hittar du oss på Postgatan 13 A.

Hitta fastighetsmäklare i Hede

Fastigheter till salu i Hede

Genom vår tjänst Fastighetsförmedling har vi alltid en stor mängd objekt till salu. Ibland önskar kunderna kompletta jordbruksfastigheter med åkermark, ekonomibyggnader eller bostadshus, men många söker också efter renodlade skogs- eller jordbruksfastigheter. Oavsett vad du söker, och om du är säljare eller köpare, så förmedlar vi många drömfastigheter i Hede.

Hitta fastigheter till salu i Hede

Hitta till oss i Hede

Postgatan 13 A
840 93 Hede

Telefon: 0680-71 41 40

Hitta hit

Kontakta oss

Kontakta oss!