fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Vinslöv – Vetevägen 24

Högstbjudande

2 000 000 kr

Visning

  • mån 5 jun, kl 16:00 - 17:30

    Varmt välkommen att boka in er på visning.

  • ons 7 jun, kl 16:00 - 17:30

    Varmt välkommen att boka in er på visning.

Anmäl till visning

Om fastigheten

Varmt välkomna till denna trivsamma tegelvilla med ett fritt läge i Vinslöv. Här finner man ett rymligt hus som bjuder på kök med goda arbetsytor, tre sovrum, klädkammare, matrum och tv-rum, toalett och badrum samt tvättstuga/groventré.

Lättskött insynsskyddad trädgård. Härligt inglasat uterum med kvällssol. Bostaden ligger i ett lugnt område i centrala Vinslöv med närhet till förskola och skolor samt mataffär, station och övrig service.

Välkomna på visning!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

HÄSSLEHOLM SIKTEN 7

Adress

Vetevägen 24 28834 Vinslöv

Totalareal
0,1 ha
Tomtområde
0,1 ha
Boyta
176 kvm

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Robust och rymlig tegelvilla. Välplanerad. Rest under tak av betongpannor. Nedre plan inrymmer groventré med tvättstuga och värmesystem. Korridor. Klädkammare och sovrum. Toalett och dusch. Finrum och matrum. Rymligt kök med dörr ut till uteplatsen. Tillbyggt stort uterum i väster med isolerat polykarbonat-tak och enkelglas fönsterpartier. Finentré med trappa upp till övre plan.
Övre plan inrymmer allrum i kupa. Två sovrum i ena delen. Klädkammare. Badrum med toalett och badkar. Stort sovrum i andra delen med egen klädkammare och inbyggd balkong.
Garage på gjuten platta med förråd.

Parkering

Stensatt uppfart. Gjuten avlastningsplats jämte garage.

Övriga byggnader

Växthus på fastigheten

TV & Internet

Fiber finns.

Rum

Nedre plan inrymmer groventré med tvättstuga och värmesystem. Korridor. Klädkammare och sovrum. Toalett och dusch. Finrum och matrum. Rymligt kök med dörr ut till uteplatsen. Tillbyggt stort uterum i väster med isolerat polykarbonat-tak och enkelglas fönsterpartier. Finentré med trappa upp till övre plan.
Övre plan inrymmer allrum i kupa. Två sovrum i ena delen. Klädkammare. Badrum med toalett och badkar. Stort sovrum i andra delen med egen klädkammare och inbyggd balkong.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 422 900 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Boka visning


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter