fbpx

Västerbottensgård i Täfteå med 1,7 ha mark

Högstbjudande

3 850 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

I gamla delen av Täfteå, närmare bestämt Sjöbovägen, ligger denna rymliga västerbottensgård. Huset ligger högt belägen i samhället med omkringliggande åkermark och liten skogsdunge som sträcker sig ända ner mot täfteån. Delar av marken är utarrenderad. Västerbottensgården inrymmer totalt sex rum och kök i två plan samt stor tvättstuga och två badrum. Låg uppvärmningskostnad via bergvärme, bredband är indraget och bygglov finns för uppförande av garage på tomten.
Barnvänliga Täfteå har fin idrottsverksamhet för barn och ungdom, närhet till F-6 skola med sporthall, ICA-affär och en mycket barnvänlig sandstrand vid havet.
För mer ingående information om fastigheten, klicka på ”Prospekt” under rubriken ”Snabbfakta”.

Varmt välkomna på visning!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

UMEÅ TÄFTEÅ 1:7

Adress

Sjöbovägen 37 90788 Täfteå

Totalareal
1,7 ha
Tomtområde
1,7 ha
Boyta
141 kvm
Antal rum
6 st

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Västerbottensgård

Hall med plats för klädavhängning samt lättare möblering. Brun plastmatta på golvet, vävtapet på väggarna samt en garderob för förvaring.
Rakt fram från hallen ligger ett allrum som dels ger åtkomst till vardagsrum och kök samt trappen till övre våningen. På golvet i allrummet ligger det ett furugolv och på väggarna sitter vit tapet.
Till höger från allrummet ligger salen med fint furugolv samt ljus tapet. Ett stort och härligt rum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel.
På vänstra sidan av huset från ingången sett ligger det ljusa och luftiga köket med plastmatta på golvet samt vitmålad panel på halva väggarna med vit tapetovanför. Köksdelen med arbetsbänk samt vitrinskåp som avdelare har vita luckor, bruna bänkskivor samt kakel ovanförarbetsytorna. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kylskåp.
Innanför köket återfinns en mycket rymlig tvättstuga med tvättmaskin, tvättbänk med ho samt garderober.
Från tvättstugan nås även ett svalt förråd/matkällare samt ett duschutrymme med duschpalats där också bergvärmepumpen är placerad.

Övre plan.
Från hallen kommer man upp till ett rymligt allrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Här finns även en mysig öppenspis och på golvet ligger furugolv medan väggarna är tapetserade med vit tapet.
Rymligt sovrum på med ljust laminatgolv samt vita, fräscha väggar. Förvaringen löses via två inbyggda garderober.
Från detta rum nås den fantastiska, inglasade verandan med stora fönster runt om som erbjudet härlig utsikt över de egna ägorna in mot byn.
Sovrum två, även det mycket rymligt, med furugolv samt bruna, panelade väggar.
Innanför detta rum ligget kontoret som givetvis även fungerar utmärkt som sovrum för det yngre barnet.
Badrum med brun våtrumsmatta på golvet samt vit våtrumsmatta på väggarna. Här finns stor badrumsmöbel med tvättfat och underskåp, överskåp med spegel, WC, dusch samt garderober för praktisk förvaring.

Byggnadssätt

- Timmerstomme
- Tvåglasfönster
- Plåttak
- Grundläggning: Platta på mark
- Bredband
Kommunalt V/A
Uppvärmning: Bergvärme
Bygglov finns för garagebyggnad

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter