fbpx

Lantbruk

Välarronderad skogsfastighet i Tegsnäset, Vindeln

Högstbjudande

2 750 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan senast fre 8 okt

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
86,3 ha
Skogsmark
84,1 ha
Skogsimpediment
1,4 ha
Övrigmark
0,3 ha
Väg och kraftledning
0,5 ha
Virkesförråd
7 929 m3sk

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

VINDELN AGGBERGET 2:2

Om fastigheten

Strax öster om Granö, Vindelns kommun, finner ni fastigheten Aggberget 2:2. Fastigheten är välarronderad och inrymmer ca 86 ha varav ca 84 ha produktiv skogsmark med god vägåtkomst. Virkesförråd om ca 8000 m³sk vilket innebär ett medelförråd om 94 m³sk per ha. God medelbonitet om 4,6 m³sk per ha och år. Möjlighet till jakt i Tegsnäsets VVO som jagar på ca 4250 ha. Småviltsjakten upplåten till och med 1/1-2022.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Läge

Fastigheten består av ett välarronderat skifte med god anslutning till väg strax nordöst om Tegsnäset. Ca 2,5 mil från Vindeln

Skogsuppgifter

Skogsbruksplanen är upprättad under fältsäsongen 2021 av Ludvig & Co. Fastigheten är enligt plan ca 86 ha varav ca 84 ha produktiv skogsmark som inrymmer ett virkesförråd om ca 8 000 m³sk vilket motsvarar ca 94 m³sk per produktiv ha. Medelboniteten är god för området och beräknad till 4,6 m³sk per ha och år.

Tyngdpunkt ligger på medelålders skog i huggningsklass G1 vilket utgör ca 80% av produktiv areal.

Skogsvård

Röjning är föreslagen skogsvårdsåtgärd på ca 16 ha.

Fastighetsgränser

Fastighetens gränser kan vara bristfälligt uppmarkerade. Säljaren svarar ej för ytterligare uppmarkering av dessa.

Forn- och kulturlämningar

På fastigheten finns inga registrerade forn- och kulturlämningar (Källa: Metria via SeSverige).

Naturvärden

På fastigheten finns inga registrerade naturvärden (Källa: Metria via SeSverige).

Renskötselrätt

Fastigheten omfattas av renskötselrätt enligt rennäringslagen SFS 1971:437. Detta innebär att rättigheterna är mer omfattande på mark som vid utgången av juni månad 1992 tillhörde staten än på annan mark.

Välkommen ut i skogen

Gå på virtuell visning med Ludvig & Co:s Gårdskarta. Inspektera ägorna från soffan eller på plats. GPS-funktionen i din telefon eller surfplatta hjälper dig hitta rätt.
Nu kan den som är intresserad av en fastighet till salu, inte bara ta del av bilder, beskrivningar och bilagor, utan även promenera runt på fastigheten och inspektera sina potentiella ägor, från soffan eller på plats på fastigheten. Med hjälp av GPS får du hela tiden information om vart du är. Dessutom kan du klicka på kartbilden och få information från skogsbruksplanen om virkesvolym etc. Råkar du kliva över till grannfastigheten upptäcker du det snabbt och kan gå tillbaka igen.
I Gårdskartan finns Googles kartor och satellitbilder som bakgrundskartor till kartvyn som visar fastighetens utbredning och indelning i olika avdelningar. Man väljer lätt om man vill se fastigheten med kartbild eller satellit, med ägoslagsfärgerna tända eller genomskinliga.

Jakt

Jakt i Tegsnäsets VVO (ca 4250 ha). Småviltsjakten upplåten till och med 1/1-2022.

Besiktning och undersökningsplikt

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper.

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en skrivelse där det betonas att de i fastighetsbeskrivningen lämnade uppgifterna är ungefärliga.

Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. Ludvig & Co förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. Ludvig & Co ägnar sig åt, vad man enligt fastighetsmäklarlagen kallar, sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HSN AB. Fast ersättning lämnas indirekt med 300 - 800 kr.

Förvärvstillstånd

Juridisk person behöver förvärvstillstånd liksom privatperson som ej varit mantalsskriven i Vindelns kommun det senaste året. Kostnaden för förvärvstillstånd är 4 600 kr för privatperson.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 550 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan senast fre 8 okt

Högstbjudande: 2 750 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter