fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Bohuslänsk dröm i Klövedal

Utgångspris

5 500 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Bohuslänsk dröm, med gångavstånd till havet i Klövedal. Välskött bostadshus i 1½ plan, totalt 148 m² fördelat på 5 rum och kök. Gäststuga ger utökade övernattningsmöjligheter och det rymliga magasinet ger möjligheter som garage, verkstad, förvaring mm. Total tomtyta om 1 722 m². Välkommen på visning!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

TJÖRN KLÖVEDALS-HÄLLENE 1:28

Adress

Hällenevägen 120 47192 Klövedal

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
148 kvm

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

I anslutning till allmän väg ligger Hällenevägen 120, ett trivsamt lantligt bostadshus inbäddat i en väl tilltagen trädgård. Bostadshuset uppfördes ursprungligen 1909 i 1 ½ plan med timmerstomme på stenlagd krypgrund. Med vitmålad stående träpanel, yttertak av röda lertegelpannor och stor altan med västerläge är byggnaden en Bohuslänsk idyll. Huset genomgick en om- och tillbyggnad 2001-2002 och är i fint skick. Bostaden värms upp av ett vattenburet system kopplat till en bergvärmepanna placerad i tvättstugan. Hela boytan har vattenburen golvvärme. I sovrummet innanför köket finns även en järnkamin. Fönster av typen 3-glasfönster. Bostaden är utrustad med inbrottslarm och är kopplad till det lokala fibernätet. Vatten tas från enskild borrad brunn med god tillgång på vatten. Avloppet leds till en äldre trekammarbrunn med infiltrationsbädd. Den taxerade boytan är 148 m² och är fördelad på 5 rum och kök.

Entréplan: Via entré med tillhörande hall når man till vänster ett väl tilltaget vardagsrum med plats för så väl matsalsgrupp som soffmöbler. Vidare når man ett sovrum/kontor, en inre hall samt ett lantligt kök med utrymme för en mindre matplats. Innanför köket finns ett sovrum med järnkamin. Till höger om köket finns ett badrum med dusch. Mittemot badrummet finns tvättstugan med bergvärmeanläggningen, inkommande vatten, varmvattenberedare mm. Till sist når man groventrén i en inglasad veranda. Utanför köket finns en stor altan med västerläge.

Övervåning: Från inre hallen tar man trappan upp till övervåningen. Där finns ett stort allrum med utsikt över omgivningarna samt ett väl tilltaget sovrum och ett gäst-wc. Över utbyggnaden finns ett oinrett, lättinspekterat vindsutrymme.

Säljaren har låtit göra en överlåtelsebesiktning samt energideklaration av bostadshuset. Byggnaden besiktades av Anticimex 2023-04-27. Protokoll finns hos fastighetsmäklaren och delas ut på visningen. Säljaren kommer att teckna en så kallad Säljaransvarsförsäkring med Anticimex vilket innebär att Anticimex övertar säljarens ansvar för eventuella dolda fel i fastigheten de 10 närmaste åren.

Övriga byggnader

Gästhus - Äldre byggnad ombyggd för ytterligare övernattningsmöjligheter. Träfasad och yttertak av lertegel. Uppvärmning med direktverkande el. Sparsamt isolerat. Byggnadsyta på ca 30 m² enligt uppmätning på karta. Tillhörande trädäck.

Magasinbyggnad av trä under yttertak av plåt. Gjuten betongplatta och stora portar. Kan användas till exempelvis garage, båtförvaring, verkstad eller förråd. El finns. Byggnadyta om ca 90 m² enligt uppmätning på karta.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 2 174 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter