fbpx

Lantbruk

Hallandsåsen – Atteköp

Högstbjudande

11 500 000 kr

Försäljningssätt

Bud senast ons 10 Nov

Visning

  • lör 30 okt

    Kontakta ansvarig fastighetsmäklare via mail eller telefon för bokning av visningstid.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
54,3 ha
Tomtområde
54,3 ha
Boyta
90 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

BÅSTAD ATTEKÖP 3:4

Adress

Atteköpsvägen 242 26996 Båstad

Om fastigheten

Trivsam gård på Hallandsåsen beläget på högt och vackert läge i naturskönt område. Areal om ca 55 ha varav 27,5 ha skogsmark och 26,5 ha åker/betesmark. Utmärkt jakt är tillgänglig för köparen på tillträdesdagen. Bostadshus uppfört 2018 i ett plan. Ekonomibyggnader med möjligheter för djurhållning.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Bostadshus uppfört 2018 i trä under betongpannor. 1 plansvilla med boarea om 90 kvm. Gjuten platta med vattenburen golvvärme från Nibe frånluftspanna. Isolerglasfönster. Kommunalt vatten. Eget avlopp vilket inte är godkänt och behöver åtgärdas i samband med ägarbyte. Fiber finns i närområdet men är inte
anslutet.
Planlösning
Hall med entrè. Allrum och matrum med ekparkett och utgång till trädgård. Öppen planlösning till kök. Badrum med dusch, toalett och handfat. Tvättstuga och grovkök med klinkergolv och utgång. Sovrum med klädförvaring och ekparkett. Oinredd vind som har bra takresning som är möjlig att inreda.

Ekonomibyggnader

Uthus med gästlägenhet bestående av badrum med dusch, toalett och handfat. Enklare kök med vedspis (funktion okänd). Sovrum och allrum med luftvärmepump. Stallbyggnad uppförd 1974 i tegel med putsad fasad under eternittak. Äldre inredning och fd mjölkrum. Logbyggnad i trä under eternittak. Mindre maskinhall uppförd i trä bakom och under plåt, gjutet golv. Byggnad för maskiner i trä under plåttak. Uthus i trä med förvaringsutrymme/hönshus.

Arealuppgifter

Skogsmark
Enligt skogsuppställning upprättad juli 2021 omfattar fastigheten 27,4 ha skogsmark med virkesförråd 6 582 m3sk. Av virkesförrådet är nästan hälften gran och 1/3 bokskog. Äldre skog med medelålder 75 år. Attraktiv och varierad jakt är tillgänglig för köparen på tillträdesdagen.
Åker/betesmark
Enligt EU-ansökan 2021 finns 23,48 ha åker/betsmark varav 9,71 ha är betesmark. Stödrätter ingår i överlåtelsen och enligt ansökan är bedömt EU-stöd
76 855 kronor avseende 2021.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 185 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna bud senast ons 10 Nov

Högstbjudande: 11 500 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter