fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Två tomter i vackra Rostberg, Falun

Utgångspris

200 000 kr

Försäljningssätt

Anbud senast ons 11 Nov

Anmäl intresse

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Del av Falun Skuggarvet 17:4

Adress

Tomter

Om fastigheten

Nedre Rostberg ligger endast 7 km norr om Falun. En trevlig och naturskön byggd med bra bussförbindelser till Falun. Gemensam badplats ca 1,5 km från tomterna. I Rostberg ligger Hultåsa Gård, en gårdsbutik med försäljning av ekologiska produkter så som grönsaker, fårskinn och snickerier.

Utgångspriset avser EN tomt.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Tomtbeskrivning

Tomt 1 ca 4 000 kvm
Tomt 2 ca 1 200 kvm

Byggrätt, anslutningar m.m.

Det finns förhandsbesked på bygglov på två tomter. De omfattas inte av detaljplan men ligger inom sammanhållen bebyggelse.

Förhandsbeskedet är beviljat för enbostadshus med en byggnadsarea om 100-150 m²

Utformning av byggnad; En våning med inredd vind.

Vatten och avlopp: Det finns inget kommunalt vatten eller avlopp draget till Rostberg. Den som köper tomten måste ordna egen avloppsanläggning samt borra efter eget vatten. Falu kommun bedömer att det är möjligt att installera enskild anläggning för VA.

El; Uppskattad kostnad för el till fastighet 35 250kr

Fiberanslutning planeras 2022 av Falu Energi & Vatten AB

Se bilagda förhandsbesked för att se utformningen av tomterna. Den exakta storleken och utformningen kommer att beslutas av mättekniker och lantmätare i förrättningens slutskede.

​Omgivande skogsskifte ​är till salu genom fastighetsreglering. Objektet ligger på vår hemsida https://ludvig.se/fastigheter/tillvaxtskog-i-falun/​

Områdesbeskrivning

Tomterna ligger i Rostberg endast 7 km från Falun. I byn ligger en fin badplats vid Hultåstjärnen och 300 meter från tomterna en busshållplats med bussar till och från Falun ca en gång i timmen. Rostberg är en aktiv by där det årligen anordnas midsommarfirande av byborna och ibland anläggs även en kolmila.

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna anbud senast ons 11 Nov

Utgångspris: 200 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter