fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Torp och projekt på landsbygden!

Högsta bud

455 000 kr

Utgångspris, öppen budgivning: 450 000 kr

Visa bud

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING ÖRTOMTA-ULLÄLVA 4:10

Adress

Ullälva Nordtorpet 1 58594 Linköping

Om fastigheten

Från storstadsbruset tar det dig endast 30 minuter att komma ut till denna natursköna fastighet och fridfulla omgivning.
Från fastigheten är det nära till Hövern, endast 3 km, där ett välskött kommunalt bad finns, du kan ta dig dit med bil eller en naturpromenad vid beten och ängar!

På fastigheten står det ett timrat torp idag. Detta charmiga torp är ett gammalt grenadjärtorp med trädgård på ca 1670 kvm passar perfekt till er som vill ta dig an projekt ute på landsbygden.
Fastigheten har öppna ängar i söderläge vilket ger många soltimmar, på baksidan av tomten står det fina lövträd och berg vilket ramar in tomten på ett naturligt sätt.
Fastigheten är lätt tillgänglig med asfalt nästan ända fram till fastigheten, endast 250 m grusväg vilket tar dig på ett lagom avstånd från vägen, men ändå lättillgängligt.

Skalet/Timmerbyggnaden är upprustat med lekarblock vid grunden och taket är i sin helhet renoverat början på 00-talet. Just nu är grunden uppgrävd och därmed ”jordgolv” inne i torpet.
Grävd vattenkälla finns tillgängligt och inkommande el är framdragen.

Möjligheten till att förvärva ett läge nära Linköping och i landsbygdens lugn nära badsjö och fantastisk natur finns nu för dig som vill ta dig an detta projekt!

Beställ gärna att skriftligt prospekt caroline.lunden@ludvig.se 0766 977 184
Välkomna att kontakta fastighetsmäklaren för med information och visning!

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Timmerbyggnad med delvis reparerad stomme med lekarblock. Grunden är torpargrund som för närvarande är uppgrävd. Taket är omlagt år ca 00-talet med papp, nya vindskivor och plåtarbete.

Övrigt

- Om köparen vill söka förhandsbesked till Linköpings kommun på till- eller nybyggnation är säljaren beredd att ta in ett sådant förbehåll i köpekontraktet. Köparen står för kostnaden att söka detta.
- I köpekontraktet kommer säljaren att ha med en sk. friskrivningsklausul och friskriver sig från allt ansvar för fel eller brister i fastigheten. En köpare skall vara medveten om att en friskrivningsklausul är mycket långtgående.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter