Fritid, tomt & övrigt

Torp i Sörmland

Högstbjudande

1 095 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

GNESTA ETTERSTA 2:3

Om fastigheten

Om du söker tystnad och enskildhet i Sörmland så kan Graneberg bli din nya oas. Sommaridyll med närhet till bad i flera sjöar. Fastigheten är bebyggd med ett timrat torp med sovloft. Bedömd boyta ca 28 kvadratmeter exklusive sovloftet. Tillkommer tillhörande gäststuga. El, vatten och avlopp är inte indraget/ordnat till fastigheten. Vatten hämtas istället från en gemensam vattenkälla vid Ehrendals Gård. Torpet är utrustat med gasspis och gaskyl. De enkla omständigheterna understryker att detta i första hand är en fastighet för sommarens avkopplande vilodagar.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Välskött mindre torpstuga på stor naturtomt uppförd på gjuten torpargrund år 1960 med tillvarataget äldre timmer. Fasad av liggande timmer under tak av plåt. Stugan är i gott skick. Bostadsytan är okänd men uppskattas uppgå till ca 28 kvadratmeter exklusive sovloftet.

Övriga byggnader

Gäststuga med ett rum, förrådsdel samt utedass.

Rum

Stort allrum med köksalkov och sovloft. Trägolv och full takhöjd.

Områdesbeskrivning

Enskilt beläget med skogen som närmsta granne. Fastigheten ligger ca 6,5 mil söder om Stockholm med närhet till orterna Trosa, Gnesta och Nyköping. Nära till strövområden och badsjöar samt flera stora naturreservat. Granskogen söder om fastigheten kommer avverkas under hösten och återbeskogas med björk.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter