fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Stor och friliggande tomt i heta Ekbackenområdet – Bankekind!

Utgångspris

1 200 000 kr

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
26 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING LERBOGA 2:27

Adress

Lerboga Ekbacken 2 58593 Linköping

Om fastigheten

Tomten är på hela 2 128 m2 där byggnaden är högt belägen med pastoral utsikt över jordbrukslandskap samt en sjöglimt, ett av områdets bästa lägen!

Nuvarande fritidshus är av enklare standard och har pentry, vardagsrum och en liten sängkammare på totalt 26 m2.
I gällande detaljplan finns möjlighet till 60 m2 (+15 m2) byggyta för hus samt 30 m2 byggyta för uthus. Tomten har en egen borrad vattenkälla. Det ligger mycket nära beläget Bankekind där förskola och skola samt badplats finns samt nära belägen busshållplats som tar dig enkelt in till Linköping City.

Ekbackens område är ett unikt område nära Linköping, 1 km till bussförbindelse och fantastisk miljö runtikring med sjöar och jordbrukslandskap, massor av potential i framtiden!

Fastigheten har del i Ekbacken Lerboga samfällighetsförening som har gemensamt bla vägar, parkering och grönytor. Samfälligheten har lagt förslag och ansökan till Linköpings kommun om kommunalt V/A till området och vid anslutning kommer anslutningsavgiften att delas på fastigheterna.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnaden har en boyta om 26 m2. Med trägolv i alla rum. Uppdelat i pentry, vardagsrum med insatskamin samt en liten sängkammare.

Dokument & bilagor

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter