fbpx

Småhus

Stenebo Gård

Högstbjudande

4 600 000 kr

Anmäl intresse

  • Kommande

Om fastigheten

Stenebo Gård är en modern hästgård härligt belägen i Tollarps utkant med Linderödsåsen i förgrunden. Gården byggdes 2005 med ett bekvämt enplanshus om ca 150 kvm med dubbla badrum och 2 sovrum. Bostadshuset flankeras av ett luftigt stall med 4 boxar och isolerad sadelkammare samt ett garage och förråd. Rymlig ridbana ca 24*46 m. Skrittmaskin ca 16 m i diameter för 4 hästar. Härliga natursköna rid- och körvägar i området. Här bor du på landet med närhet till all bekvämlighet som Tollarp erbjuder. Till gården hör ca 1,46 ha mark och ytterligare ca 1,5 ha hyrs av en granne (kan köpas till). Det finns flera ridhus inom ett par minuters köravstånd och det är endast 30 min till Flyinge. Gården ligger på bekvämt avstånd till såväl Malmö som Kristianstad. Det här är en kommande försäljning och du är varmt välkommen att kontakta mäklaren redan idag för att anmäla ditt intresse för Stenebo Gård!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

KRISTIANSTAD SKÄTTILLJUNGA 16:131

Adress

Skättilljungavägen 15B 29833 Tollarp

Totalareal
1,5 ha
Tomtområde
1,5 ha
Boyta
150 kvm
Antal rum
3 st

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Tomtbeskrivning

Trädgårdstomt, ridbana och hästhagar.
Areal enligt lantmäteriet 1,4655 ha
Areal enligt Metria 1,46 ha

Byggnad

Byggnadssätt

Trevligt och lättskött putsat enplanshus uppfört 2005 om 150 kvm. Uppfört på betongplatta med vattenburen golvvärme och underliggande isolering. Valmat tak belagt med betongpannor. Stomme av trä, fasad med puts på isolering mot träregelstomme (så kallad enstegstätad fasad som idag är känd som en så kallad riskkonstruktion). Fönster av typen 2-glas med isolerrutor. Självdragsventilation. Uppvärmning med vattenburen golvvärme som värms av en elpanna, luft/luft-värmepump för värme och kyla samt öppen spis med insats. Uppvärmning av varmvatten med separat varmvattenberedare (el). Fastigheten är ansluten till fiber. Kommunalt vatten. Enskilt avlopp till trekammarbrunn med efterföljande infiltrationsbädd. Kommunalt avlopp finns i fastighetsgränsen, anslutningsavgiften är betalad.

Övriga byggnader

Fristående garage och förråd med betongplatta på mark. Träregelstomme med utvändig isolering och puts. Tak belagt med betongpannor.
Stall med 4 boxar och isolerad sadelkammare.

Rum

Bostadshuset fördelar sig på entréhall med parkettgolv, vardagsrum med parkettgolv och murad öppen spis med insats, kök, matrum med klinkergolv och utgång till trädgården, två sovrum med klädkammare och laminatgolv, dubbla badrum, tvättstuga och groventré.

Kök från Ballingslöv med luckor i massiv bok, köksbänk av sydafrikansk granit, spishäll, fläkt, ugn, micro, kyl, frys, diskmaskin och skafferi.
Helkaklat badrum med dusch, tvättställ, toalettstol och fläkt.
Helkaklat badrum med bubbelbadkar, dusch, handdukstork (el), tvättställ, toalettstol och fläkt.
Tvättstuga/groventré med tvättmaskin, torktumlare och fläkt.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 2 700 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter