fbpx

Skogsfastighet

Skogsfastighet i Idvattnet, Vilhelmina.

Utgångspris

690 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan senast fre 12 Nov

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
37,9 ha
Skogsmark
22,8 ha
Skogsimpediment
15,1 ha
Virkesförråd
2 984 m3sk

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

VILHELMINA IDVATTNET 2:13

Om fastigheten

Skogsfastighet i Idvattnet, Vilhelmina om total ca 38 ha varav ca 23 ha produktiv skogsmark.

– Totalt virkesförråd: ca 3 000 m³sk.
– ca 730 m³sk G1-skog.
– ca 2100 m³sk S1 & S2-skog.
– Möjlighet till jakt i Idvattnets jaktklubb som jagar på ca 5 100 ha
– Inga bostadsbyggnader.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Läge

Skogsfastighet belägen ca 40 km sydost om Vilhelmina

Skogsuppgifter

Skogsbruksplanen upprättades 2021-10 av Ludvig & CO. Fastigheten är enligt plan ca 38 ha varav ca 23 ha produktiv skogsmark som inrymmer ett virkesförråd om ca 3 000 m³sk vilket motsvarar ca 130 m³sk per produktiv ha. Medelboniteten uppgår till 3,2 m³sk per ha och år.

Tyngdpunkten ligger på äldre skog i huggningsklass S2 med ca 2 000 m³sk av det totala virkesförrådet.

Fastighetsgränser

Fastighetens gränser kan vara bristfälligt uppmarkerade. Säljaren svarar ej för ytterligare uppmarkering av dessa.

Jakt

Möjlighet till jakt i Idvattnets jaktklubb som jagar på 5 087 ha.

Naturvärden

Inga nyckelbiotoper, naturvärdesobjekt eller information om fornminnen finns registrerade på fastigheten. Källa SeSverige.

Förvärvstillstånd

Juridisk person behöver förvärvstillstånd liksom privatperson som ej varit mantalsskriven i Vilhelmina kommun det senaste året. Kostnaden för förvärvstillstånd är 4600 kr för privatperson.

Forn- och kulturlämningar

​I avdelning 1 finns en fornlämning i form av ett fångstgropssystem med RAÄ-nummer: Vilhelmina 661:1 (Källa: Riksantikvarieämbetet via fornsök)

Välkommen ut i skogen!

Gå på virtuell visning med Ludvig & Co:s Gårdskarta. Inspektera ägorna från soffan eller på plats. GPS-funktionen i din telefon eller surfplatta hjälper dig hitta rätt.
Nu kan den som är intresserad av en fastighet till salu, inte bara ta del av bilder, beskrivningar och bilagor, utan även promenera runt på fastigheten och inspektera sina potentiella ägor, från soffan eller på plats på fastigheten. Med hjälp av GPS får du hela tiden information om vart du är. Dessutom kan du klicka på kartbilden och få information från skogsbruksplanen om virkesvolym etc. Råkar du kliva över till grannfastigheten upptäcker du det snabbt och kan gå tillbaka igen.
I Gårdskartan finns Googles kartor och satellitbilder som bakgrundskartor till kartvyn som visar fastighetens utbredning och indelning i olika avdelningar. Man väljer lätt om man vill se fastigheten med kartbild eller satellit, med ägoslagsfärgerna tända eller genomskinliga.

Besiktning och undersökningsplikt

Köparen är väl medveten om att uppgifterna från skogsbruksplanen i objektbeskrivningen är framtagna enligt för skogsbruksplanläggning gängse metod och är endast ungefärliga. Det kan förekomma avvikelser både uppåt och nedåt. Avvikelserna gäller både enskilda bestånd och summan av dessa. Det kan således inte av Köparen uppfattas som någon garanti att uppgifterna korrekt återger fastighetens egenskaper.

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en skrivelse där det betonas att de i fastighetsbeskrivningen lämnade uppgifterna är ungefärliga.

Informationen i fastighetsbeskrivning är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material. För felaktigheter i detta material ansvaras ej. För händelse som inte kunnat förutses eller påverkas och som ändrar givna förutsättningar ansvaras ej. Ludvig & Co förbehåller sig rätten att ändra fastighetsbeskrivningen, dess omfattning eller förutsättningar i den mån det anses erforderligt, utan särskilt meddelande. Ludvig & Co ägnar sig åt, vad man enligt fastighetsmäklarlagen kallar, sidoverksamhet och förmedlar annonserbjudande till Hemnet Service HSN AB. Fast ersättning lämnas indirekt med 300 - 800 kr.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 2 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan senast fre 12 Nov

Utgångspris: 690 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Skogsmästare

Anna Berglund

Liknande fastigheter