Kommersiell fastighet

Saltkällan – 70 till 150 byggrätter i Munkedal

Försäljningssätt

Anbud senast tor 1 okt

Anmäl intresse

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

Fastighetsbeteckning

MUNKEDAL SALTKÄLLANS SÄTERI (område av)

Om fastigheten

Möjlighet att förvärva del av Saltkällans Säteri där planarbete pågår för en flexibel detaljplan med möjlighet att skapa attraktiva boendemiljöer på Åsens höjdrygg. Lantligt beläget bostadsområde med närhet till kommunikationer samt strand och bad. Några tomträtter med storslagen utsikt över Saltkällefjorden. Området är beläget drygt 1 mil norr om Torp köpcentrum och ca 4 km till Munkedals centrum.

Planprocessen är påbörjad och kommer färdigställas under hösten 2020. Se mer information i prospekt och på Munkedal kommuns hemsida .

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Inga byggnader finns på fastigheten

Övrigt

Försäljningen gäller område av fastighet. Köparen ansvarar för ansökan om fastighetsbildning och står kostnaden för förrättningen enligt fastighetsbildningslagen. Köparen och säljaren skall vara skyldiga att tåla mindre jämkningar i fråga om områdets gränser, areal eller dylikt vilka kan komma att bestämmas vid förrättningen. Försäljningen gäller område av lantbruksfastighet och har inte åsatts eget taxeringsvärde.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna anbud senast tor 1 okt

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter