fbpx

Lantligt boende

Renovera eller bygg nytt

Högstbjudande

950 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • lör 19 jun, kl 10:00 - 12:00

    Välkomna på visning! Under rådande omständigheter begränsas antal personer att vistas i byggnaderna samtidigt.

  • tis 22 jun, kl 16:00 - 17:00

    Välkomna på visning! Under rådande omständigheter begränsas antal personer att vistas i byggnaderna samtidigt.

Anmäl till visning

Snabbfakta

Totalareal
0,6 ha
Tomtområde
0,6 ha
Boyta
120 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

TRELLEBORG VÄSTRA ALSTAD 16:1

Adress

Västra Alstads kyrkoväg 102-64 23195 Trelleborg

Om fastigheten

I det sydskånska böljande landskapet, med utsikt i alla väderstreck, ligger gården fritt och öppet. Härliga vyer och ogenerat läge är två av de faktorer som gör det lätt att trivas på gården. Vad som
däremot är en utmaning för en ny ägare, är att gården har ett äldre ursprung och inte har varit bebodd sedan 1980-talet, det talar för ett omfattande renoveringsbehov. Klassisk mangårdsbyggnad med måtten 6 x 30 m och ekonomibyggnader i u-form skapar en fin gårdsbild. Med en mil till Trelleborg och två till Malmö finns flera av de större orterna i sydväst inom behändigt pendlingsavstånd. Ta del av bifogat prospekt för mer information.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Mangårdsbyggnad

Äldre mangårdsbyggnad som enligt taxeringsuppgifter är uppförd 1909 men är troligtvis av äldre ursprung. Byggnaden är uppförd i 1½-plan med murad stomme av tegel/lersten, putsad fasad samt yttertak av plåt och eternit. Byggnadsarea ca 6 x 30 m. Bostaden är ansluten till elnätet men saknar vatten och avlopp. Byggnaden har inte bebotts under senare tid och är därför i behov av omfattande renovering.

Ekonomibyggnader

Ekonomibyggnaderna är sammanbyggda i u-form och kringgärdar den kullerstensbelagda gårdsplanen. Total byggnadsarea för samtliga ekonomibyggnader är ca 500 kvm.

Logbyggnad i trä med fasad av trä/plåt samt yttertak av eternit, byggnadsarea ca 12 x 16 m = 192 kvm. Byggnaden bedöms vara i förhållandevis gott skick med behov av ny fasad på två sidor. Tillbyggnad ca 4 x 6 m som använts som verkstad.

Stallbyggnad med äldre inredning för kreatur, murad stomme/korsvirke samt yttertak av eternit. Byggnadsarea ca 7x 30 m = 210 kvm. Byggnaden är i stort behov av renovering.

Förrådsbyggnad i tegel med fasad av tegel och puts, yttertak av plåt. Byggnaden har använts som förråd, garage samt "kistekammare". Byggnadsarea ca 6 x 12 m = 72 kvm. Byggnaden är i behov av renovering.

Arealuppgifter

Ansökan om avstyckning inlämnas till Lantmäteriet i samband med försäljning. Efter avstyckning bedöms arealen omfatta totalt ca 6000 kvm.

Övrigt

Förhandsvisning och försäljning innan visning är ej aktuellt.
Försäljning sker genom öppen budgivning.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Boka visning


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter