Kommersiell fastighet

Rådmansö – 2,6 hektar – 3 byggrätter*

Utgångspris

2 475 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • Den här fastigheten har en interaktiv Gårdskarta.
    Klicka upp Gårdskartan i din mobila enhet så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig.
    Gårdskartan går också bra att zooma in och ut på för att hitta till fastigheten.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
2,6 ha
Tomtområde
2,6 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

NORRTÄLJE RÅDMANSÖ-VÄSTERNÄS 1:68 (KF)

Adress

Västernäs 76194 Norrtälje

Om fastigheten

Vi marknadsför fastigheten som ett kommersiellt objekt när det blir ett bra projekt med 3 eller fler hus.

Lantligt belägen fastighet på Rådmansö med 3 byggrätter som i en förlängning kanske kan bli ytterligare tre beroende på hur man bygger och om Norrtälje kommun ser fördelen med det också.

Fridfullt och omtyckt område mellan Väster- och Östernäs på Rådmansö. Från södra delen av fastigheten är det endast 700 meter till småbåtshamn och havet. Till Rådmansö ångbåtsbrygga ca 3 km bilvägen. Uppskattat virkesförråd från laserscanning (2010) är 436 m³sk. Det finns goda möjligheter att hitta en båtplats att hyra.

Kan bli ett mycket bra sommarboende eller permanentboende på Rådmansö.

Fastigheten är idag taxerad som lantbruksenhet. Förhandsbeskedet räcker inte för att juridisk person ska få köpa fastigheten när det krävs förvärvstillstånd. Även privatperson utanför Rådmansö behöver ansöka om förvärvstillstånd men för privatperson är det ofta positiva beslut.

Årsavgift till vägföreningen 1 350 kr/år och en engångskostnad till föreningen på 10 000 SEK för varje nytt husbygge på tomt inom samfälligheten.

Rådmansö är en halvö ca 10 km öster om Norrtälje i Norrtälje kommun där bland annat Kapellskär, Gräddö och Räfsnäs ligger. Rådmansö socken omfattar östra delen av halvön där också E18 avslutar sin sträckning i Sverige i Kapellskär. Buss 631 stannar på Östernäs Bryggväg.

Välkommen till Wästernäs Byamän på Rådmansö i Norrtälje.
Använd med fördel Gårdskartan via webbannonsen på vår hemsida när ni besöker fastigheten.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Inga byggnader finns på fastigheten

Övrigt

Förvärvstillstånd
Juridisk person behöver förvärvstillstånd liksom privatperson som ej varit mantalsskriven inom glesbygdsområde i Österåkers kommun det senaste året. Kostnaden för förvärvstillstånd är 4 600 kr för privatperson och juridisk person. Fastigheten är taxerad som en lantbruksfastighet.

Ludvig & Co - Din framtid finns i vårt ursprung
Nu byter LRF Konsult namn till Ludvig & Co. Med samma drivkraft, erfarenhet och kompetens tar vi med oss vårt starka ursprung in i framtidens rådgivning – allt för att fortsätta skapa framgångsrika företagare över hela landet.

Ett nytt kapitel i vår hundraåriga historia
Med ett nytt namn och ett helt nytt utseende tar vi på Ludvig & Co nu klivet in i framtidens rådgivning. I över hundra år har vi följt lantbrukare, skogsägare och entreprenörer på deras resor – och givit det stöd som krävs för att skapa riktigt framgångsrika företagare. Vi är 1 300 kollegor med gedigen kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik samt skatt- och affärsrådgivning, och idag finns vi på 130 orter över hela landet. Alltid nära dig och din verklighet.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter