fbpx

Lantligt boende

Mindre gård mellan Ängelholm och Munka Ljungby

Utgångspris

3 850 000 kr

Visning

  • ons 16 jun, kl 16:00 - 18:00

    Välkommen att boka visning på vår hemsida!
    Vi vill värna om allas vår hälsa och har tidsseparerade visningarna i bostaden. När er visningstid börjar tar ni del av bostaden på insidan. Utsida och övriga byggnader tar ni del av innan eller efter med respekt för övriga spekulanter.

Anmäl till visning

Snabbfakta

Totalareal
0,9 ha
Tomtområde
0,9 ha
Boyta
142 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

ÄNGELHOLM MUNKA LJUNGBY 4:3

Adress

Ängelholmsvägen 178 26631 Munka-Ljungby

Om fastigheten

Gården Ängstorp är belägen mellan Ängelholm och Munka Ljungby. Fritt och lantligt med milsvid utsikt över nejden och med närhet till service och cykelväg. Insynsskyddad och vacker trädgård med fruktträd. Bostadshus med välbevarad äldre charm som kakelugnar och stuckaturer. Gedigen stallbyggnad för verksamhet eller hobby. Areal om 9417 kvm.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Mangårdsbyggnad

Bostadshuset är uppfört troligtvis under slutet av 1800-talet med en omfattande renovering gjord på 1970-talet. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns installerat. Vattenburen värme från jordvärmeanläggning installerad 2014. Isolerglas fönster och takpannor utbytt 2001 och 2014. Grundmur av huggen natursten och mindre källare. Stomme av lertegel bakom plåtfasad.
Planlösning:
Förstukvist på gavel och entré och klädkammare. Allrum och matrum i fil med stuckaturer och två kakelugnar ( kakelugnarna bör kontrolleras då de ej använts de senaste åren). Från matrummet finns utgång till uteplats och trädgård i söderläge. Kontor/allrum med luftvärmepump. Rymligt kök med matplats, skafferi och matkällare. Hall med entré och klädkammare. Trappa till ovanvåning. Äldre badrum med dusch, toalett och handfat. Sovrum/kontor.
På ovanvåningen finns oinredd vind och två äldre sovrum.

Ekonomibyggnader

Stallbyggnad uppförd i lecablock bakom tegelfasad och under plåttak. Öppet utrymme om 9 x 17,8 m med möjligheter för verksamhet eller hobby. På gavel finns pannrum med värmepump. Hönshus och förrådsutrymme.
Logbyggnad 19 x 9,3 m, uppförd i trä bakom plåt och under eternittak. Garage.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 650 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Boka visning


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter