fbpx

Lantligt boende

Litet hus på stor tomt

Utgångspris

1 500 000 kr

Försäljningssätt

Intresseanmälan senast tor 6 maj kl 18:00

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,4 ha
Småhusmark lantbruk
0,4 ha
Boyta
52 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

JÖNKÖPING BERGHEM 1:21 (Bäckanäs)

Adress

Grännavägen 141 56191 Huskvarna

Om fastigheten

Fastigheten Jönköping Berghem 1:21 (avstyckning från Berghem 1:15) är belägen strax nordost om Skärstad. Bostadshus med boyta om 52 m² på stor tomt om ca 4200 m². I tomtgränsen (norra delen) rinner en bäck/liten å, där möjlighet till kräftfiske finns.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadshus (Bäckanäs; Grännav. 141)

Bostadshus uppfört i timrad stomme på torpargrund och källare under del av hus (utbyggnad). Tak av lertegel och fönster av treglas. Kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning via luft-luft-värmepump, direktverkande elradiatorer samt öppen spis. Taxerad boyta om 52 m². Byggnadsmått om 9,8×5,5 m samt utbyggnad om 2,2×2,7 m.
Byggnaden hyrs f.n. ut mot 3500 kr/mån (el och värme står hyresgäst för).

Entréplan:
FARSTU. BADRUM med duschplats, toalett och tvättställ; våtrumsmatta och kaklade väggar. VARDAGSRUM med öppen spis. KLÄDKAMMARE. KÖK med traditionell utrustning. Liten TVÄTTSTUGA med tvättmaskin; lucka till källarutrymme). RUM.

Källare (utbyggnad):
Källarutrymme med varmvattenberedare.

Arrende/nyttjanderätter

Bostadsbyggnaden hyrs f.n. ut mot 3500 kr/mån (el och värme står hyresgäst för). Enligt avtal är uppsägningstiden 3 månader för hyresvärden och 1 mån för hyresgästen.

Områdesbeskrivning

Fastigheten är belägen i Skärstaddalen med omgivande åkermarker och belägen vid å/bäck.

Vägbeskrivning

Från Jönköping och E4:an tag av avfart 101 mot Kaxholmen/Skärstad. I Skärstad fortsätt mot Ölmstad och ca 450 m efter rondellen i Skärstad ligger fastigheten på vänster sida.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan senast tor 6 maj kl 18:00

Utgångspris: 1 500 000 kr

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter