fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Lantlig idyll utanför Tranås centrum

Utgångspris

2 195 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Straxt utanför Tranås erbjuder vi nu Häggarp 1 till försäljning, en charmig villa med ett härligt och lantligt läge.

Boningshuset är byggt 1926 och husets totala area om 110 kvm fördelas i en entréhall, vardagsrum, matrum, kök. I köket finns vedspis samt ett litet skafferi, plats för matbord intill fönstret som ger dig sjöutsikt blick ut mot trädgård samt vy åker- och betesmark. En trappa upp möter du två sovrum. Genomgående i stor del av huset är de charmiga gamla trägolven. Vackra eldstäder pryder de större rummen. Huset har försetts med 2-glas isolerfönster.

Stor trädgårdstomt med härliga möjligheter. Intill huset finns det ytterligare ett mindre hus, här finns möjlighet att rusta till bostad alternativt hobbyutrymme. Närhet till Häggarpsjön.

Till försäljningen finns möjlighet att förvärva del av grannfastighetens två ekonomibyggnader som ligger alldeles intill objektet, vid förvärv ges möjlighet att arrendera 5 ha betesmark.

Varmt välkommen på visning.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

TRANÅS HÄGGARP 1:3

Adress

Häggarp 1 57392 Tranås

Totalareal
0,4 ha
Tomtområde
0,4 ha
Boyta
90 kvm
Antal rum
4 st

Bilder

Visa alla bilder

Flygfilm

Fakta

Rum

Bostadshuset är uppfört 1926. Husets stomme består av trä och grunden är torpargrund med liten källare under del av hus. I källaren finns del med tvättmaskin samt hydrofor för vatten. Fasad är målad i rött och tak av betongpannor. Fönster av typen 2-glas isoler. Vatten från egen brunn och avlopp till trekammarbrunn, både v/a delas med granne.

Taxerad bo- och biyta om 90 respektive 20 m². Uppvärmning via direktverkande el, flertalet eldstäder i bostaden dock är de ej använda under en längre tid. Besiktning bör därför göras av köpare till denna fastighet.

I bottenplanet möter du en farstukvist som leder direkt till entréhall. I anslutning mot hall finns ett duschrum med plastmatta på golv och väggar. Köket ligger rakt fram, äldre standard med en vedspis centralt i köket. Uppskattat i köket är skafferiet! Dörr mot groventré samt trapp mot källare. Vidare finns två rum i form av mat- och vardagsrum.

På övervåningen finns en hall samt två sovrum. Förvaring finns i rymlig kattvind.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 100 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter