Kommersiell fastighet

Lagerhallar och gårdsbutik med café – Tollarp

Enligt ök

3 700 000 kr

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
1,9 ha
Tomtområde
1,9 ha

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Kristianstad Västra Vram 66:2 och 66:3

Adress

Stenbrovägen 8 29833 Tollarp

Om fastigheten

Lagerhallar samt butik/café och lager i Tollarp bjuds nu ut till försäljning! Väl underhållna byggnader som inrymmer lager om ca 1 200 kvm och butik/café om ca 130 kvm med härlig glasveranda omgiven av en mysig trädgård med uteplatser och en mindre damm. Total tomtareal om ca 1,9 ha med asfalterad gårdsplan samt parkeringsplatser, damm om 600 kvm och åkermark om ca 7 000 kvm. Fantastisk möjlighet för den med egen verksamhet/uthyrning.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Tomtbeskrivning

Areal enligt fastighetsregisterutdraget för Västra Vram 66:2 om 14 602 kvm.
Areal enligt fastighetsregisterutdraget för Västra Vram 66:3 om 4 734 kvm.

Byggnader

Butik/café

Butiksutrymme befinner sig i lagerbyggnaden och har en byggnadsarea om ca 126 kvm. Butiken är isolerad, har traditionella kopplade tvåglasfönster och förfogar över en huvudingång vid gaveln samt en grovingång via lagerutrymmet. Butiksdelen är utrustad med tåligt stengolv, platsmatta vid kassaavdelningen samt separat kök med klinkergolv. Köksutrustning består av spis med fläkt, diskmaskin och kylskåp. Via lagerutrymmet nås kund-/personaltoalett. Uppvärmning genom luft/luft värmepump. Kommunalt vatten och avlopp.

Glasveranda i anslutning till butiken med en byggnadsarea om ca 60 kvm. Verandan är uppförd 2001 med tegelmur, kopplade tvåglasfönster, isolerad plåttak, stengolv samt separat utgång till den påkostade trädgården med härlig damm och mysiga sittområden. Uppvärmning genom luft/luft värmepump.

Överlämnande av byggnadsinventarier/inredning enligt överenskommelse.

Lager

Lagerutrymme med en byggnadsarea om ca 548 kvm uppförd med stålstomme, under tak och fasad av plåt, gjutet golv samt en rymlig port. Byggnaden inrymmer lagerutrymme och gårdsbutik.

Överlämnande av byggnadsinventarier/inredning enligt överenskommelse.

Lager

Lagerutrymme med en byggnadsarea om ca 715 kvm uppförd med stålstomme, under tak och fasad av plåt, gjutet golv samt en rymlig port. Byggnaden inrymmer lagerutrymme och övernattningsrum med gemensamt kök och badrum.

Överlämnande av byggnadsinventarier/inredning enligt överenskommelse.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter