Lantligt boende

Kommande försäljning i Vallentuna

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • Alla visningar sker med bokning hos fastighetsmäklaren. Anmäl ditt intresse för visning via epost.

    Den här fastigheten har en interaktiv Gårdskarta.
    Klicka upp Gårdskartan i din mobila enhet så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig.
    Gårdskartan går också bra att zooma in och ut på för att hitta till fastigheten.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,8 ha
Småhusmark
0,8 ha
Boyta
55 kvm
Antal rum
3 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Del av fastighet Byle 1:1 (Byleborg)

Adress

Frösunda-Byle 18695 Vallentuna

Om fastigheten

Lugnt och barnvänligt på landet med lagom nära till buss, Roslagsbana, affär och barnomsorg. Idag del av en lantbruksfastighet under avstyckning. Uppskattad tomtareal är runt 7 500 m². Idag finns ett äldre hus, torp med en taxerad boarea på 55 m² med borrad brunn och snart ett helt nytt, enskilt avlopp. Finns ytterligare lite uthus och äldre ekonomibyggnader på tomten som ingår.

Blivande fastighet ligger utanför detaljplan och med tanke på tomtarealan kan det gått bygga ett rejält hus.

Det är begränsat med visningar av bostadshuset med tank på pandemin men utvändigt går jättebra att åka förbi utvändigt och titta på läget.

Använd gårdskartan som gps positionering när ni åker ut. Anmäl intresse så snart ni kan till fastighetsmäklaren för mer information och prisbild. Det ka nabsolut gå att fortsätta använda huset som fritidsfastighet men vi tror att när läget är så pass bra vill man bygga och bo permanent med familjen tillsammans med goda grannar.

Lugnt, lantligt läge och bra kommunikationer med Roslagsbanan. I Lindholmen 5 km från fastigheten hittar ni ICA, förskolor och Gustav Vasaskolan F6. I centrala Vallentuna hittar du all tänkbar service och butiker tillsammans gymnasium och med ett flertal idrottsanläggningar och populära Kvarnbadet. Gott om golfbanor och 30-40 minuter med bil till Arlanda eller Stockholm City.

Kort sagt ett barnvänligt boende i en expansiv kommun med många fördelar, sevärdheter och spännande utflyktsmål. Välkommen till Frösunda i Vallentuna.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Byleborg

Äldre byggnad och äldre uthus och ekonomibyggnader i behov av renovering. Borrad brunn och snart helt nytt, enskilt avlopp.

Lider (Byleborg)

Äldre ekonomibyggnad som inte är med i fastigetstaxeringen tillsammans med några fler äldre byggnader / förråd.

Fastighet

Lantligt läge i Frösunda Vallentuna. Ett bostadshus, äldre torp, och uthus / ekonomibyggander i renoveringsbehov. Fastigheten är del av lantbruksfastighet och under avstyckning. Framtida fastighetstaxering blir 220 eller 221, privatbostad för småhus eller fritidshus.

Vatten och avlopp

Borrad brunn och snart, helt nytt enskilt avlopp.

Planer, bestämmelser mm

Styckningslotten ligger utanför detaljplan och är del av lantbruksfastighet som efter avstyckning bör taxeras som 220 eller 221 beroende på användning.

Forn- och kulturlämningar

Vid kontrolltillfället fanns inga registrerade forn- och kulturlämningar. Skogstyrelsen, Skogens Pärlor. Metria.

Friskrivning

Fastigheten säljs med en så kallad friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Naturvärden

Vid kontrolltillfället fanns inga registrerade naturvärden på styckningslotten.

Fastighetsbildning

Blivande fastighet under avstyckning. Exakta gränser och areal fastställs och vinner laga kraft efter Lantmäteriets förrättning.

Övrigt

Din framtid finns i vårt ursprung
Nu byter LRF Konsult namn till Ludvig & Co. Med samma drivkraft, erfarenhet och kompetens tar vi med oss vårt starka ursprung in i framtidens rådgivning – allt för att fortsätta skapa framgångsrika företagare över hela landet.

Ett nytt kapitel i vår hundraåriga historia
Med ett nytt namn och ett helt nytt utseende tar vi på Ludvig & Co nu klivet in i framtidens rådgivning. I över hundra år har vi följt lantbrukare, skogsägare och entreprenörer på deras resor – och givit det stöd som krävs för att skapa riktigt framgångsrika företagare. Vi är 1 300 kollegor med gedigen kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik samt skatt- och affärsrådgivning, och idag finns vi på 130 orter över hela landet. Alltid nära dig och din verklighet.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter