Lantbruk

Karlsfältsvägen 148

Högstbjudande

1 700 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
145 kvm
Antal rum
4 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

YSTAD HERRESTAD 68:84

Adress

Karlsfältsvägen 148 27198 Ystad

Om fastigheten

1,5-planshus med kringbyggda stallängor. Här finns en utmärkt grund med utvecklingsmöjligheter. För dig som vill skapa ditt eget drömboende på landet utan att gå miste om närheten till kommunikation och dagligvaruhandel. Belägen ca sex kilometer nordöst om Ystad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Bottenvåning

Hall
Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Klinker på golvet direkt innanför entrén som sedan övergår till parkettgolv. Från hallen når man kök, vardagsrum, toalett samt trappan till ovanvåningen. Här finns även garderober för förvaring.

Vardagsrum
Väl tilltagen sällskapsyta som är uppdelad i två rum, varav det ena ligger på husets gavel med ljusinsläpp från tre väderstreck. I ett av dessa rum finns braskamin. Om det skulle finnas behov av fler sovrum i huset så kan man med enkla medel dela av dessa ytor till detta ändamål.

Kök
Köksinredning i bok, vitt kakel som stänkskydd över bänkskivan samt gott om förvaringsmöjligheter. Naturlig matplats vid det stora fönsterpartiet. Utrustat med kyl, diskmaskin, spishäll, ugn i behaglig arbetshöjd, vask och fläkt. Fån köket når man även husets andra entré samt trappan ner till källaren.

Toalett
Utrustad med wc och tvättställ med kommod samt spegelskåp.

Ovanvåning

Sovrum
Två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober respektive en klädkammare.

Toalett
Mindre toalett utrustad med wc och handfat.

Tvättstuga
Här finns tvättmaskin och torktumlare men även duschmöjligheter i form av en duschkabin

Råvind
En yta som idag a

Stall och loge

Byggnad bestående av stall och loge som är sammanbyggd i L-form. Byggnaden skapar tillsammans med bostadshuset och den mindre förrådsbyggnaden en privat känsla på innergården.

Förrådsbyggnad

Mindre byggnad med murad stomme, eternittak och plåtbeklädd fasad. Bygganden består av tre delar varav första del rymmer tanken till värmepannan. Andra delen rymmer värmepannan samt ett utrymme som tidigare nyttjats som omklädnings- och duschrum. Sista delen rymmer ett matförråd.

Friskrivning

Köparen av fastigheten är medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för fel eller brister i fastigheten.

Fastighetsbildning

Försäljningen gäller del av fastighet och lantmäteriförrättning/avstyckning krävs för att dela upp fastigheten. Förrättningen förväntas att ta ca 1 år. Tillträde till fastigheten och full betalning kan ske först efter att lantmäteriförrättningen är klar och har vunnit laga kraft. Vid önskan om tillgång till fastigheten före det att lantmäteriförrättningen är klar kan detta diskuteras med mäklare.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 14 345 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter