fbpx

Lantbruk

Järbäck – Söderåsen – Rönne å

Utgångspris

6 350 000 kr

Visning

  • mån 21 jun

    Kontakta fastighetsmäklaren för tidsbokning.

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
23,0 ha
Åkermark
20,0 ha
Betesmark
1,0 ha
Skogsimpediment
2,0 ha
Boyta
128 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

KLIPPAN JÄRBÄCK 2:4

Adress

Järbäck 2161 26492 Klippan

Om fastigheten

Gård på utsökt läge i Järbäck med närhet och vacker utsikt till Söderåsen. Fastigheten har ca 500 m gräns vid Rönne å och areal om 23,6 ha. Gediget bostadshus och ekonomibyggnader med
möjligheter för djurhållning eller annan verksamhet.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Mangårdsbyggnad uppförd 1890. Byggnad i lersten bakom tegelfasad och under plåttak. Eget vatten från grävd brunn och enskilt avlopp vilket troligtvis inte är godkänt. Vattenburen värme från vedpanna med påkopplad luftvärmepump, ackumulatortank om 3000 l. Fiber finns anslutet.
Planlösning
Veranda med hall och entré. Gästtoalett med tvättställ och toalett. Sovrum med klädgarderober. Stort allrum med ekparkett, klädkammare. Vardagsrum med öppen spis och utgång till uterum med vacker utsikt mot Söderåsen. Kök med matplats. Kontor. Entré med klädkammare och badrum med badkar, toalett och handfat.

Ekonomibyggnader

Maskinhall uppförd med lecablock bakom plåtfasad och under plåttak. I byggnaden finns utrymme 10 x 12,4m, med gjutet golv och spannmålstork. På gavel finns uppvärmt förrådsrum, grovkök/tvätt och pannrum.
Stallbyggnad 10,2 x 16,3 m, i tegel under eternittak, i byggnaden finns inredning för uppbundna djur och grisboxar. Vidbyggt finns logbyggnad i trä med delvis gjuten platta. Logen är 10,9 x 14,1 m invändigt.
Svinstall har tillbyggts i vinkel befintlig stallbyggnad, byggnaden är 32 x 8,75 m och är uppförd med murade väggar. Takhöjd till innertak är 2,55 m.
Maskinhall 15,8 x 8,4 m, murade väggar under eternittak och gjutet golv. På gavel finns verkstad 5,1 x 8,2 m och 3 m takhöjd. Vidbyggt finns bilgarage.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 60 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter