fbpx

Lantbruk

Hästgård på naturskönt läge – 3 ha.

Högsta bud

3 300 000 kr

Högstbjudande: 3 750 000 kr

Visa bud

Anmäl intresse

  • Budgivning pågår

Om fastigheten

Möjlighet att förvärva en idyll. Väl genomtänkt Hästgård uppförd i sin helhet år 2000 – 2004. Boningshus om 153 kvm uppfört i ett plan med bärande takstolar, golvvärme i hela. Poolområde med uppvärmd pool, poolhus och vedeldad bastu. Rymligt trädäck. Två ekonomibyggnader uppförda på gjuten platta med indragen el och vatten. Stall med fyra rymliga boxar. Tvätt-avdelning i stallet och uppvärmd sadelkammare. Rymlig loge. Hagar i direkt anslutning till stall och vackra betesmarker. Ridvägar från gården. Cykelbana mellan Hörby och kristianstad i nära anslutning till fastighetsgräns. 25 minuter till Kristianstad och Hörby. 35 minuter till Lund. Måste ses. Varmt välkomna!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

Kristianstad Torastorp 3:23

Adress

Torastorpsvägen 274 29894 Linderöd

Totalareal
3,2 ha
Tomtområde
3,2 ha
Boyta
153 kvm

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Boningshus

Boningshus om 153 kvm i ett plan. Gjuten platta med golvvärme, eluppvärmd. Uppförd under tak av betongpannor med fasad av rödmålad träpanel. Självbärande takstolar. tvåglasfönster, isolerglas.
Stort vardagsrum med kamin och fönster på två håll. Helkaklat badrum med badkar, toalett och dusch. Kontor. Tre sovrum. Två klädkammare i anslutning till sovrum. Centraldammsugare. Badrum med tvättstuga, dusch och toalett. Varmvattenberedare om 210 liter.
Stort kök med matplats. Vedspis. Skafferi.

Stall och loge

Byggnad om ca 100 kvm. Uppförd under tak av betongpannor med fasad av rödmålad träpanel. Gjuten platta under hel. Högt i tak i hela byggnaden med självbärande takstolar. En del är stall med en stor box. En del är loge. Hönshus.

Stall och garage

Byggnad om ca 180 kvm. Uppförd under tak av betongpannor med fasad av rödmålad träpanel. Gjuten platta under hela. Högt i tak i hela byggnaden med självbärande takstolar. En del är stall med inredning. Tre rymliga boxar. Uppvärmd sadelkammare. En del är garage.

Gödselplatta

Gjuten gödselplatta om ca 20 kvm.

Poolområde

Poolområde med tralldäck och uppvärmd pool, 1,5 meter djup linerpool. Poolhus med servicerum, allrum och vedeldad bastu.

Förråd

Byggnad från 2012 om ca 20 kvm. uppförd på gjuten platta med fasad av rödmålad träpanel. inrymmer hydrofor och vattenfilter. Vedförråd.

Driftskostnad

El: 31 124,00 Kronor. Baserat på 2 personer
Sotare: ca 1000 Kronor (baserat på vart annat år brandskyddskontroll och för övrigt sotning av kaminer varje år)
Sopor: 2208 Kronor
Slamtömning: 1350 Kronor
Vägsamfällighet: ca 500 Kronor
Vatten: Eget

Värmesystem

Golvvärme via elslinga. Vedkaminer.

Fiber

Anmält för fiber men ännu inte installerat. Det installeras i området under våren. Kostnad om ca 21 000 - 23 000 kr för installation.

Vatten

Vatten via egen brunn, djupborra.

Avlopp

Trekammarbrunn med infiltration. Filterbädd från 2016. Godkänt.

Inägomark

Betesmark om ca 2,4 hektar.

Inteckningar

En inteckning om 1 000 000 kr.

Arealuppgifter

Areal enligt fastighetsregister: 3,2 ha.
Areal enligt fastighetskarta: 2,97 ha.

Energideklaration

Utförd 2023-03-22. Se bifogat protokoll.

Besiktning och undersökningsplikt

Den slutgiltiga köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig.

Säljaren och dess representant friskriver sig ansvar för eventuella avvikelser för de uppgifter som lämnats i objektsbeskrivning mm. Syftet med uppgifterna är endast att underlätta köparens besiktning av fastigheten och ge spekulanter en grov uppfattning om fastigheten. Den som tänker köpa fastigheten måste ovillkorligen själv hämta in uppgifter om fastigheten, som han kan grunda sitt köpbeslut på.

All kontakt sker med ansvarig fastighetsmäklare, Mikael Pålsson.

Visning

Visning enligt de tider som erbjuds att boka in sig på via hemsidan.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1 000 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter