fbpx

Lantbruk

Gård och skog i Antnäs

Högstbjudande

2 450 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
49,8 ha
Skogsmark
42,5 ha
Myr/kärr/mosse
3,6 ha
Inägomark
1,9 ha
Väg och kraftledning
0,8 ha
Övrigmark
1,0 ha
Virkesförråd
2 845 m3sk
Boyta
130 kvm
Antal rum
3 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

LULEÅ ANTNÄS 11:4

Adress

Rotevägen 9 97593 Luleå

Om fastigheten

I populära Antnäs, ca 1,5 mil söder om Luleå finns denna fastighet med gård, skog och åkermark. Åkermarken bjuder på öppna fina ytor och ligger i anslutning till den lummiga trädgården vid bostadshuset i 1,5 plan. Entréplan inrymmer hall, allrum, WC och rymligt kök. Stort vardagsrum med parkettgolv. Övervåning med två sovrum och badrum samt förrådsdel.

På gården finns en timrad garagebyggnad med plats för två bilar samt två stora förrådsutrymmen med högt i tak. Det finns också ett timrat Härbre och en friggebod på gården.

Enligt skogsbruksplanen för objektet uppgår fastigheten till 49,8 ha varav 42,5 ha är produktiv skogsmark och 1,9 ha är åker. Fastigheten har ett virkesförråd om 2845 m³sk. Boniteten är 3,1 m³sk/ha/år. Virkesförrådet fördelar sig på 45 % tall, 30 % gran och 25 % löv. Ett skifte ligger med fint strandläge vid Ängdalsro. Fastigheten är registrerade i Antnäs Jaktklubb.

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Småhus

Bostadshus i 1,5 plan. Entréplan inrymmer hall, allrum, WC och rymligt kök. Stort vardagsrum med parkettgolv. Övervåning med två sovrum och badrum samt förrådsdel.

Ekonomibyggnad

Timrad garage- och förrådsbyggnad med plåttak. Plats för två bilar. En garageport med eldrift. Gjuten platta i garagedel. Rymlig förrådsdel med hög takhöjd och trägolv. El finns.

Härbre & Förråd

Timrad härbre med plåttak samt timrat förråd. Båda med plåttak.

Skogsuppgifter

Skogsbruksplanen är upprättad av Norra skog i juni 2019 och uppräknad av Ludvig & co i oktober 2021. Enligt skogsbruksplanen för objektet uppgår fastigheten till 49,8 ha varav 42,5 ha är produktiv skogsmark och 1,9 ha är åker. Fastigheten har ett virkesförråd om 2845 m³sk. Boniteten är 3,1 m³sk/ha/år. Virkesförrådet fördelar sig på 45 % tall, 30 % gran och 25 % löv. Skogsbruksplanen är upprättad med för skogsbruksplanläggning gängse metoder och kan därför vara behäftad med osäkerhet i angivna uppgifter. Det åligger köparen att själv kontrollera uppgifterna i skogsbruksplanen.

Skogsvård

Markberedning och plantering på avdelning 7, 8 och 9 är beställd och betalas av säljarna.

Jakt

Fastigheten är registrerade på Antnäs Jaktklubb. Årets tilldelning är 9 vuxna och 10 kalvar.

Reklamskylt

På baksidan av ekonomibyggnaden med garage finns en reklamskylt som ger 10 000 sek/ år i intäkt

Förvärvstillstånd

Förvärvstillstånd krävs ej för fysisk person

Inteckningar

Fastigheten säljs fri från inteckningar

Järnvägskorridor

Noterat att delar av fastigheten ligger inom järnvägskorridoren för Norrbotniabanan. En del av korridoren går längs med E4 där skiftet med bostadshuset ligger. För mer information kontakta Trafikverket.

Naturvärden

Ingen registrerad nyckelbiotop finns på fastigheten

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter