fbpx

Lantligt boende

Gård med bra läge och vacker utsikt

Utgångspris

3 600 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • tor 11 aug, kl 17:00 - 18:30

    Välkomna på öppen visning. Vänligen respektera att visningen avslutas 18:30.

Anmäl intresse

Om fastigheten

Gård i Kärrarp beläget strax nordost om Åstorp. Ca 2 km till Kvidinge med tågstation och endast 20 minuter med bil till Helsingborg. Gedigen och rymlig mangårdsbyggnad i 1,5 plan. Lummig och vacker trädgård i söderläge. Ekonomibyggnader med möjligheter för verksamhet eller hobby. Areal om 1,77 ha.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

ÅSTORP KÄRRARP 5:17

Adress

Kärrarpsvägen 260 26590 Åstorp

Totalareal
1,8 ha
Småhusmark
1,8 ha
Boyta
220 kvm

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Bostadshuset är uppfört runt 1870 med boarea om 220 kvm enligt taxeringsuppgifter. Byggnaden är uppförd i tegel bakom putsad fasad och med plåttak från 2014. Torpargrund och mindre källare. Vattenburen värme från jordvärmeanläggning installerad 2018. Kommunalt vatten. Enskilt avlopp som inte är
godkänt, i området inväntas åtgärdsplan från kommunen. Fiber finns.
Planlösning bottenplan
Hall och entré. Kök med vedspis, matplats och utgång till uteplats i söderläge. Allrum. Allrum och matrum med öppen spis med energikassett. Utgång till trädgård och uteplats. Entré. Sovrum. Badrum och tvättstuga, renoverat 2017 med kakel, klinkergolv med golvvärme. Pannrum.
Ovanplan
Badrum med dusch och badkar. Kakel och klinker med golvvärme. Utgång till balkong. Sovrum med klädkammare. Sovrum i kupa med vacker utsikt mot Söderåsen. Klädkammare. Två sovrum med takfönster. Oinredd vind

Ekonomibyggnader

Stallbyggnad i tegel under tegeltak. I vinkel finns logbyggnad med garageutrymme på gavel som använts vid fester. På gården finns uthus som används till förvaring. Maskinhall i trä bakom och under plåt. Fd potatislager uppfört med murade väggar och har gjutet golv. Tak på stallbyggnad och potatislager behöver åtgärdas.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 1 564 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter