Lantbruk

Gård i centralt läge med skog och åkrar som granne!

Högsta bud

2 600 000 kr

Högstbjudande: 2 450 000 kr

Visa bud

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Snabbfakta

Totalareal
3,7 ha
Skogsmark
2,7 ha
Småhusmark lantbruk
1,0 ha
Boyta
166 kvm
Antal rum
6 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

SUNDSVALL SKÖLE 6:45

Adress

Skölevägen 16 86431 Matfors

Om fastigheten

På cykelavstånd till Matfors i ett fantastiskt läge med skog och åkrar som närmast granne hittar vi denna trevliga gård. Gården erbjuder ytor för mindre djurhållning men på samma gång något för den som bara vill bo i ett fridfullt läge med större tomtareal. Utöver marken erbjuder gården ett välmående bostadshus som genomgått många större renoveringar under de senare åren och även ett mindre garage samt ett uthus. Varmt välkommen på visning!

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Bostadshus i 1,5-plan som genomgått stora renoveringar under senare år. Bostaden har nytt bjälklag med vattenburen golvvärme på entréplan samt tilläggsisolerad grund. Samtliga fönster i bostadshuset är bytt till 3-glasfönster samt ett nyare badrum och kök.

Planlösning: Välkomnande rymlig hall i vinkel med laminatgolv / klinker, trapp till övervåning samt groventré. Till höger om hall finns vardagsrum med öppen spis och härliga panoramafönster, i direkt anslutning till vardagsrum finns ett matrum även här med panoramafönster och helglasad balkongdörr. Rakt fram från hall möts man av ett renoverat kök med skafferilådor och nyare vitvaror, utrustat med dubbla diskhoar, diskmaskin, kyl, frys och spis med häll. Från kök finns utgång till altan. Till vänster från hall finns badrum med kakel och klinker, wc, bidé, handfat med kommod, duschplats samt tvättmaskin.
Övre plan inrymmer, hall, wc samt tre sovrum och ett allrum med kakelugn. På övre plan finns även en inredd kattvind med fönster. Från hall finns utgång till balkong.

Uthus/Ladugård

Äldre uthus/ladugård i rundtimmer med tak av plåt, stensatt grund.

Garage / förrådsbyggnad

Enklare byggnad i trä med plintgrund samt tak av plåt. På byggnaden finns en solcellsanläggning som är kopplad till värmesystemet i bostadshuset.

Allmänt

I Sköle en bit utanför Matfors och cirka 2 mil sydväst om Sundsvall finns denna gård. Fastigheten består av 3,66 hektar varav cirka 2,66 hektar vedskog och dryga 1 hektar småhusmark / betesmark.

Forn- och kulturlämningar

På fastigheten finns ingen registrerade fornlämningar (källa: Skogsstyrelsen via SeSverige).

Naturvärden

På fastigheten finns ingen registrerad nyckelbiotop (källa: Skogsstyrelsen via SeSverige).

Areal

Areal enligt fastighetsutdrag 38 330 kvm, enligt uppmätning på fastighetskarta 3,66 hektar.

Förvärvstillstånd

Förvärvstillstånd krävs inte för privatperson men för juridisk person.

Lagfart

Kostnad för lagfart är 1,5% av köpeskillingen + 825 kr.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse med säljaren.

Energideklaration

Energideklaration är ej utförd. Säljaren kommer i köpekontraktet ta med en klausul som avtalar bort rätten att upprätta en energideklaration på säljarens bekostnad.

Jakt

Jakträtt på älg och småvilt hör till fastigheten. Fastigheten ingår i Ortsjöns älgskötselområde.

Tillfartsväg

Tillfartsvägen till fastigheten går över Sköle Gård, fastigheten har rätt till utfart under iakttagande av Sköle Gård verksamhet. Säljaren har ansvarat för snöröjning av en vägsträcka om drygt 350 meter.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 674 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter