Fritid, tomt & övrigt

Fritidshus ovanför Sudersand – Fårö

Högstbjudande

4 500 000 kr

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,1 ha
Tomtområde
0,1 ha
Boyta
75 kvm
Antal rum
3 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Gotland Fårö Mölnor 1:87

Adress

Fårö Sudersand 1292 624 67 Fårö

Om fastigheten

Fräscht och mysigt fritidshus lugnt och rofyllt beläget med närhet till bad, fiske och natur. Stugan är välplanerad med kombinerat kök/allrum som har en braskamin, duschrum samt två sovrum med kallvind ovanför. Härlig altan i söderläge. Isolerad friggebod om ca 13 m² som kommer att flyttas till tomten och ingår i köpet. Lättskött skogstomt om 948 m² med plats för återhämtning och sommarlek. En kort promenad ner genom skogen når du Sudersands underbara strand!

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnad

Byggnadssätt

Fräscht och mysigt fritidshus i 1-plan uppfört i trä med falsat plåttak år 1996. Nära till populära och underbara stranden Sudersand. Kopplade 2-glas fönster samt några 2-glas isoler. Uppvärmning via direktverkande elelement och braskamin med insats från Keddy. Altan i söderläge med räcke runt. Stugan är nymålad invändigt.

Entré med plats för avhängning och två garderober. Även dörr till ett förråd på ca 2 m².
Ljus och fin storstuga med vita väggar och vitt ryggåstak. Braskamin med insats.
Kök med spishäll/ugn från Bosch, fläkt, Whirlpool diskmaskin och kombinerad kyl/frys från Whirlpool. Vitvarorna är nya år 2018.
Duschrum med plastmatta och kaklade väggar. Utrustat med WC, tvättställ, dusch och fönster. Varmvattenberedare från Nibe i skåp.
Sovrum med två garderober.
Sovrum med två garderober.
Lucka till mindre kallvind ovanför sovrummen.
Genomgående vitlaserat trägolv i hela bostaden.

Tomten är solig och mysig med Fårökaraktär. Gott om sand och tallar. Sudersand är inte mer än knappa 500 meter nedanför tomten och nås via en stig i skogen.

Alla möbler och lösa inventarier som finns i stugan kan köpas till för den som vill flytta in och ha semesterhuset klart redan i sommar!

Utanför tomtgräns står idag en isolerad friggebod på ca 13 m². Säljaren kommer flytta den till tomten och den ingår i köpet. Uppförd i trä med falsat plåttak i samma stuk som stugan. El finns.

Fastigheten har inget eget elabonnemang och elskåp idag men det är på gång och bekostas av säljaren. Tills detta är löst står säljaren för elen.

Fastigheten har vatten genom servitut gemensamt med Fårö Mölnor 1:79, 1:88 & 1:89. Borrad brunn med filter.
Även avloppsanläggningen delas med ovanstående fastigheter. 3-kammarbrunn med infiltration.
Väg, vatten och avlopp genom gemensamhetsanläggning och marksamfällighet.
Kostnad om ca 3 000 SEK per år för närvarande er fastighet. OBS! Avser endast löpande kostnader.

Övrigt

Den slutgiltiga köparen har enligt jordabalken ett långtgående ansvar att undersöka fastigheten och förvissa sig om dess skick, gränser och areal före köpet. Köparen ges därför möjlighet till att på egen hand eller genom konsult före köpet undersöka fastigheten och därigenom skaffa sig kännedom om det skick vari den befinner sig.

Informationen i fastighetsbeskrivningen är baserad på ägarens uppgifter samt annat tillgängligt offentligt material.

Områdesbeskrivning

Otroligt vackra naturområden omger fastigheten. Sudersands strand med dess magiska sand och ofta kristallklara vatten. Åt andra hållet kan man promenera vid Ulla Haus sanddyner och den fridfulla skogen som leder bort till Ekeviken. Vidare längs vägen passerar man Skala sand och sen kommer man till Fårö Fyr och därefter till nästa strand vid Norsta Auren. ​Det finns mycket att uppleva på Fårö i så väl naturen som på restauranger och i mindre butiker.

Vägbeskrivning

Kör stora vägen på Fårö och fortsätt rakt fram förbi Sudersand mot Fårö Fyr. Fastigheten ligger på höger sida av vägen in på en liten mindre väg. Därefter ligger denna fastighet som den första på höger sida. Se kartor och skyltning.​

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Liknande fastigheter