fbpx

Arrende

Fritidshus i ett enastående läge

Högsta bud

1 330 000 kr

Utgångspris: 700 000 kr

Visa bud

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
0,2 ha
Tomtområde
0,2 ha
Boyta
40 kvm
Antal rum
3 st

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

Bråtenvägen 79, Arrende inom Skråkvik 2:65

Adress

Bråtenvägen 79 68195 Kristinehamn

Om fastigheten

Längst ut på Kummelön, med Vänerns obrutna horisont som närmsta granne i söder. Här finns chansen att komma över ett fritidshus på arrendetomt som varit i samma familjs ägo sedan området bildades och byggnaden uppfördes år 1957. Ostört och mycket tilltalande läge med liten sandstrand och klippor ut i sjön. Byggnaderna är i ett enkelt utförande och med visst underhållsbehov men för den som vill lägga ner lite energi är det här en ovanlig möjlighet att bilda sig en egen idyll. Sjövägen är det knappa 3 distansminuter till Vålösundet i Kristinehamns skärgård. I övrigt ligger Värmlandsskärgårdens naturreservat inom synhåll från verandan. Arrendet omfattar enligt avtalet 2 000 m² och löper på fem år i taget. Bra väg ända fram till stugan.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Tomtbeskrivning

Naturtomt om 2 000 m² med tillgång till egen liten sandstrand och klippor i magnifikt söderläge. Årlig arrendeavgift 19 000 kr. Kopplad till index.

Byggnad

Boareabeskrivning

Uppgift om boarea saknas, arean är här uppskattad.

Byggnadssätt

Ett enklare fritidshus som utgörs av två sammanbyggda huskroppar. En byggnadsdel är inredd med pentry och matdel och den en andra byggnadsdel inredd som sovrum där det även finns en öppen spis. En veranda kopplar samman delarna och här finns gott om plats för sittgrupp mm. Här finns även en utedusch.

På tomten finns även en gäststuga precis vid strandkanten, inredd med våningssäng.

Elektricitet

Elförsörjning genom solceller. Paneler om 2 * 80 w som är kopplade till fritidsbatterier, räcker till sjövattenpumpen samt belysning.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Övrigt

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter