fbpx

Lantbruk

Fin gård med naturskönt läge

Utgångspris

2 800 000 kr

Budgivning pågår

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

  • Ny
  • Budgivning pågår

Om fastigheten

Fin gård med naturskönt läge nu till salu i populära Arnemark! Gården är belägen mitt i byn och har utöver boningshuset flertalet välskötta ekonomibyggnader. Väl inne i huset möts man av hall med plastmatta. Stort lantkök med gula köksluckor och utrustat med kyl/frys, samt spis med fläkt. Vardagsrum med ekparkett. Ett sovrum i anslutning till kök med garderob och plastmatta på golvet. Badrum med våtrumsmatta-/tapet. Övervåning inhyser hall med kammare. Två sovrum med trägolv, varav det ena sovrummet har utgång till balkong. Den oinredda källaren har pannrum, tvättstuga med tvättmaskin och vedspis, matkällare samt förråd med bakugn(ej i drift). Huset uppvärms med hjälp av en jordvärmepump, vilket ger låga uppvärmningskostnader.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

PITEÅ ARNEMARK 3:12

Adress

Arnemarksvägen 84 94192 Arnemark

Totalareal
48,2 ha
Skogsmark
33,0 ha
Myr/kärr/mosse
3,4 ha
Inägomark
9,0 ha
Väg och kraftledning
0,1 ha
Övrigmark
2,7 ha
Boyta
128 kvm
Antal rum
4 st

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Bostadsbyggnad

ENTRÉPLAN:
Hall med plastmatta. Stort lantkök med gula köksluckor och utrustat med kyl/frys, samt spis med fläkt. Vardagsrum med ekparkett. Ett sovrum i anslutning till kök med garderob och plastmatta på golvet. Nyrenoverat badrum med våtrumsmatta-/tapet(2022).
ÖVRE PLAN:
Hall med kammare. Två sovrum med trägolv, varav det ena sovrummet har utgång till balkong.
KÄLLARPLAN:
Källartrapp med groventré. Oinredd källare med pannrum, tvättstuga med tvättmaskin och vedspis, matkällare samt förråd med bakugn(ej i drift).

Ladugård

Boda m fönster

Timrad förrådsbyggnad

Häbbre

Timrad förrådbyggnad

Loge

Jakt

Fastigheten är med i Arnemarks Jaktvårdsförening, 25-01-01-117-A, Tilldelning i år 4+4 på licensen(2020), Åke Ehlin, Solgårdsvägen 31 i Arnemark är företrädare för området.

Skogsuppgifter

Skogsbruksplanen har upprättats av Skogsstyrelsen 2019. Planen har därefter reviderats med utförda åtgärder och uppräknats med tillväxten fram till 2021 i programmet PcSkog, revideringen har gjorts av Ludvig & Co.

Avdelning 20, 27 och 31 i skogsbruksplanen är nyligen föryngringssavverkade. Säljaren av fastigheten bekostar återbeskogning i dessa avdelningar. Avdelningarna 3, 18 och 24 i skogsbruksplanen är nyligen gallrade. Virkesförrådet efter gallring har uppskattats utifrån uppgifter om gjorda virkesuttag, men är ej besökta i fält av planläggare efter utförda åtgärder. Köpare rekommenderas att särskilt kontrollera uppgifterna i dessa avdelningar.

Forn- och kulturlämningar

Finns en fornlämning registrerad på skifte 6.

Byggnad på ofri grund

Telia Sverige, 829 Specialenhet kommunikationsbyggnad.

Besiktning och undersökningsplikt

Bostadsbyggnaden kommer att besiktas av Anticimex (7/10-21) och protokoll kommer att tillhandahållas av ansvarig mäklare.

Avstädning

Lösöre som finns kvar på tillträdesdagen tillfaller köparen utan ersättning.

Arrende/nyttjanderätter

Åkermarken söder och norr om Älvsbyvägen(nära brukningscentrum) är utarrenderad samt skifte 28.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 450 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter