fbpx

Fritid, tomt & övrigt

Naturskönt och familjevänligt läge i Skirö

Högsta bud

850 000 kr

Utgångspris: 675 000 kr

Visa bud

Anmäl intresse

  • Budgivning pågår

Om fastigheten

Mitt i naturen, omgiven av både skog och delvis betesmark hittar ni denna fastighet om knappa 2ha. Bland de slingrande vägarna i Skirö möter du ett rött 1,5-planshus med stor trädgårdstomt. Beläget på fastigheten finns en ladugård, dubbelgarage samt ett gårdshus med goda förvaringsmöjligheter.

Bostadshuset är byggt 1905 och tillbyggt med övervåning 1939. I entréplan möter du en groventré där badrum finns i anslutning, ett mindre badrum med plastmatta på golv/väggar. Rymligt kök med vedspis, plats för matbord intill köksfönstret. Bottenplanet ger också tre rum som använts till matrum, sovrum, tv-rum. Övervåningen har idag fortsatt spår av tidigare generationsboende med ett kök, sovrum samt vardagsrum. Här finns också en wc. Övervåningen kan med den rätta handen byggas om och skapa tre fina sovrum.

Fastighetens areal blandas med ett mindre skogsparti, betesmark samt tomtmark. Under 90-talet panelades huset om och tilläggsisolerades. Taket är bytt i början av 80-talet. Nytt avlopp 2017.

Fastighet som har stor potential att skapa ett trivsamt boende för dig som kanske drömmer om att kunna ha djur, din egen odling och fullt ut leva det småskaliga lantlivet. Läget är härligt, lugnt och skönt.

Varmt välkommen på visning!

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

VETLANDA SKIRÖ 4:4

Adress

Skirö Strömsberg 5 57455 Kvillsfors

Totalareal
1,9 ha
Tomtområde
1,9 ha
Boyta
90 kvm
Antal rum
6 st

Bilder

Visa alla bilder

Flygfilm

Fakta

Byggnad

Övriga byggnader

- Ladugård med stalldel, förvaring samt
- Gårdshus med förvaring
- Dubbelgarage

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 6 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter