fbpx

Lantligt boende

En idyll på landet!

Högstbjudande

795 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • sön 11 jun, kl 12:30 - 13:15

    Bokning krävs!

Anmäl till visning

Om fastigheten

Nu finns del av ONSENA 1:4 till salu. Tänkt markarel till ny fastighet är 1,5 ha fördelat på gårdsplan, småhus mark samt betesmark. Del av ONSENA 1:4 har ett begärt pris på 795 000 kr eller bästa bud. Arial enligt inlämnat förslag kommer bli ca 1,5 ha (med reservation för att ansökan om avstyckning ännu inte är fastställt).

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

Del av ÖRKELLJUNGA ONSENA 1:4

Adress

Onsena 8090 28674 Skånes Fagerhult

Boyta
79 kvm
Antal rum
3 st

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Byggnader

Enklare garage/vindsloft/hönshus/vedbod

Byggnaden är rest under taktegel. Enklare garage med jord och makadamgolv samt träfasad. Vägg i vägg med garaget finns en vindstrappa upp till loftet. Vidare finns hönshus med jordgolv. I sista delen av byggnaden har man förvarat ved. Gamla hönsreden finns även kvar här inne. En del av golvet är gjutet och en del är jordgolv.

Bostad

Loge och stallbyggnad i vinkel

Även denna byggnad är rest under taktegel. Första delen är loge samt traktorhall med gjutet golv på en mindre del. De gamla boxarna för grishållning finns kvar. Taket är dåligt i denna delen av byggnaden. I byggnadens vinkel hade man nötdjur förr i tiden. Inredningen är kvar. Det finns även ett gammalt mjölkrum.

Byggnadssätt

Bostaden har två ingångar. Den ena med ingång från framsidan och den andra med ingång från gårdsplanen. Bostaden erbjuder ett sovrum i bra storlek, kök med plats för fyra personer, ett genomgångsrum samt ett stort härligt sällskapsrum med såpat furogolv. Badrum finns i den tillbyggda delen med bygg år runt 1970. Skicket är dåligt och stort renoveringsbehov föreligger.
Man når den oinredda vinden via trappa inifrån.

Bostaden är i behov av omfattande renovering. Så även ekonomibyggnaderna.

Övrigt

Härmed vill vi göra samtliga spekulanter och blivande köpare medveten om att det i köpekontraktet kommer tas in en klausul där säljaren friskriver sig från ansvar för dolda fel i fastigheten.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 28 000 kr

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Boka visning


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter