Lantbruk

Charmig gård med 5,8 ha mark

Utgångspris

1 650 000 kr

Budgivning pågår

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Anmäl intresse

Snabbfakta

Totalareal
5,8 ha
Tomtområde
5,8 ha
Boyta
120 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

ÖRKELLJUNGA HARBÄCKSHULT 9:26

Adress

Harbäckshult 310 28691 Örkelljunga

Om fastigheten

Trivsam gård på naturskönt och lugnt läge i Harbäckshult med närhet till Örkelljunga. Gård med äldre charm och tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, vedspis, skafferi, brygghus och
jordkällare. Med en areal om nästan 6 ha ges här fina möjligheter för djurhållning. Bostadshus i 1,5 plan. Rymligt garage. Stallbyggnad och loge med möjligheter.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Bostadshus

Byggnad uppförd i 1,5 plan med boarea om ca 120 kvm. Träfasad under betongpannor och isolerglasfönster. Luftad grund. Vattenburen värme från kompipanna som körs på el. Eget fungerande vatten där kvalité och kvantitet är okänt. Enskilt avlopp som troligtvis inte är godkänt enligt dagens krav. Fiber finns framdraget men inte anslutet och betalt. Planlösning bottenplan:
Hall med entré och nedgång till matkällare. Kök med matplats, skafferi och vedspis (bör kontrolleras). Två allrum/matrum. Hall med äldre badrum. Pannrum och tvättstuga. Planlösning ovanplan:
Möblerbar hall och sovrum på vardera gavel.

Ekonomibyggnader

Garagebyggnad:
Byggnad med nyare fönster, träfasad och betongpannor. Fin garagedel om ca 37 kvm, med port, gipsade väggar, tak och tegel på marken.
Brygghus med tvättgryta, bakugn och vedspis (dessa är ej i bruk och bör kontrolleras före användning). Vattenanläggning med pump och hydrofor.
Stall och logbyggnad:
Stalldel om ca 50 kvm i tegel under eternittak och äldre stallinredning. Logdel i trä med träfasad under eternittak. Gjutet golv.
Övriga ekonomibyggnader:
Det finns två äldre uthus som har använts som förrådsutrymme och dessa byggnader är i sämre skick.

Inteckningar

Det finns pantbrev uttagna om sammanlagt 155 000 kr

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Liknande fastigheter