fbpx

Lantligt boende

Brogårda Gård

Utgångspris

9 800 000 kr

Anmäl intresse

Om fastigheten

Fantastisk hästgård på utsökt läge med närhet till Helsingborg, Åstorp och Hyllinge. Gedigen och vacker mangårdsbyggnad som totalrenoverats med högklassiga materialval och fin känsla.
Häststall med 4 boxar, spolspilta och uppvärmd sadelkammare. Inhägnade hagar, lösdrift, ute och inne ridbana. I ekonomibyggnad finns utrymme för verksamhet. Areal om ca 4,85 ha.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

BJUV BJUVSTORP 5:30

Adress

Bjuvsgårdsvägen 3 26790 Bjuv

Totalareal
4,9 ha
Tomtområde
4,9 ha
Boyta
300 kvm

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Mangårdsbyggnad

Gedigen och vacker mangårdsbyggnad som är uppförd 1937 i 1,5 plan med källare. Bostaden har genomgått omfattande renovering under 2016-2020 och är i mycket gott skick. Under renoveringen har bland annat fasad, tilläggsisolering, fönster, dörrar, el, värme, vatten och avlopp gjorts om. Därutöver är samtliga
ytskikt, kök och badrum nytt vid renoveringen. Boarea enligt säljare är ca 300 kvm och därutöver finns inredd vind med två gästrum och källare under hela huset. Vattenburen värme från jordvärmeanläggning. Byggnaden är uppförd i tegel bakom putsad fasad och isolerglas fönster. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns
installerat.

Ekonomibyggnader

Gedigen och rymlig stallbyggnad i tegel som har ett nyare häststall med 4 boxar, två uppställningsplatser, spolspilta med varmvatten och uppvärmd sadelkammare med pentry, varmvattenberedare och tvätt. Nyare isolerat utrymme som nyttjats till odling. Förvaringsutrymme uppdelat i två delar om totalt ca 460 kvm. Verkstad med intilliggande lagerutrymme. I anslutning till stall finns gödselplatta.
Logbyggnad i trä om 50 x 15 m i vilken det finns belyst ridbana 30 x 12,5 m på fibersand. I anslutning till logen finns stor lösdrift 14 x 8 m.
Garagebyggnad i trä med garage, förrådsutrymme och hönshus.
Belyst uteridbana 45 x 24 m.

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter