fbpx

Lantbruk

Annexdal, i sydligaste Skåne

Högstbjudande

5 500 000 kr

Försäljningssätt

Öppen budgivning

Visning

  • lör 19 jun, kl 13:30 - 15:30

    Välkommen på visning! Under rådande omständigheter begränsas antalet personer att vistas i mangårdsbyggnaden samtidigt.

  • tis 22 jun, kl 16:00 - 17:00

    Välkommen på visning! Under rådande omständigheter begränsas antalet personer att vistas i mangårdsbyggnaden samtidigt.

Anmäl till visning

Snabbfakta

Totalareal
1,5 ha
Tomtområde
1,5 ha
Boyta
177 kvm

Fastighetsbeteckning och adress

Fastighetsbeteckning

TRELLEBORG LILLA BEDDINGE 10:1

Adress

Lilla Beddinge kyrkväg 310 23198 Klagstorp

Om fastigheten

Finns det en längtan efter en vacker Skånegård, i genuin och anrik bymiljö, där man tar cykel till de salta baden vid Skånes sydkust? En gård där byggnaderna är genuint väl underhållna och som tillsammans skapar en vacker gårdsbild. Med en väl omhändertagen bostad där det finns plats och rymd, där det också finns sådant som är lite åldrat och behöver en varsam hand, då kan Annexdal vara något för dig! En sällsynt välskött gård, i vacker miljö, med bostad om ca 177 kvm samt ekonomibyggnader för allehanda behov. Bedömd areal efter avstyckning ca 1,5 ha, möjlighet kan finnas att arrendera ytterligare areal.

Bilder

Visa alla bilder

Planritningar

Fakta

Byggnader

Mangårdsbyggnad

Klassisk och vacker mangårdsbyggnad med vit putsad fasad och tak av tegel. Byggnaden är uppförd 1909 enligt taxeringsuppgifter men är troligtvis något äldre, 1½-plan med källare i två avdelningar samt att delar av övervåningen är inredd.

Planlösning entréplan: Entré/hall med öppen trappa till övervåningen, gästtoalett. Sällskapsrum med parkettgolv och utgång till trädgården, vikdörrar till matsal och salong. Rymligt sällskapsrum, strax över 50 kvm som är avdelat i två avdelningar med valv, parkettgolv. Vardagsrum med laminatgolv, klädkammare. Inre hall med plastmatta och nergång till källare med badrum och tvättstuga. Sovrum med garderobsvägg med skjutbara dörrar, plastmatta. Rymligt kök med köksinredning av bok, sedvanliga vitvaror i varierande ålder. Från köket är det nergång till matkällare om ca 8 kvm. Köksentré med uppgång till övervåningen, klinkergolv.

Planlösning övervåning: Övervåningen är inredd i två avdelningar, dels en avdelning över köket med hall och ett sovrum samt dels en avdelning med hall och ett sovrum mitt på huset. Mellan de inredda avdelningarna är det oisolerad vind, likaså på den norra delen av bostaden.

Även källare finns i två avdelningar. Under köket finns matkällare om ca 8 kvm. I källaren, som är under vardagsrummet, finns badrum med dusch, våtrumsmatta på golv och vägg (lite äldre status) samt avdelning med tvättstuga och värmepump för jordvärme, utgång till utvändig källartrappa.

Mangårdsbyggnaden har murad stomme, fasad av puts, yttertak av tegel, två-glas kopplade fönster, vattenburen värme från värmepump (jordvärme), kommunalt vatten och avlopp.

Garagebyggnad

Garagebyggnad för två bilar samt förråd. Murad stomme, fasad av puts samt yttertak av eternit. Byggnadsarea ca 6,5 x 12 m = 78 kvm.

Förrådsbyggnad

Förrådsbyggnad med bland annat bagarstuga med murad bakugn, brygghus, inredning för höns samt förrådsutrymmen. Byggnaden har murad stomme, fasad av puts samt yttertak av eternit. Byggnadsarea ca 7,2 x 18 m = 130 kvm

Stallbyggnad

Stallbyggnad med inskriptionen 1918 på gavelspetsen, murad stomme, fasad av puts och trä, yttertak av eternit. Byggnaden är inredd i olika avdelningar med äldre inredning för hästar och kor, dessutom finns traktorgarage, förrådsutrymmen och magasin för spannmål i två våningar. Byggnadsarea ca 13 x 33 m = ca 430 kvm

Logbyggnad med verkstadsdel

Logbyggnad med södra delen inredd till verkstad. Logdelen har stomme av trä, fasad av plåt samt yttertak av eternit, grusgolv. Verkstadsdelen har murade väggar och betonggolv. Total byggnadsarea ca 14,5 x 28 m = ca 400 kvm varav verkstadsdel är ca 85 kvm.

Övrigt

Förhandsvisning och försäljning innan visning är ej aktuellt.
Försäljning sker genom öppen budgivning.

Dokument & bilagor

Kartor över fastigheten

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Boka visning


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co:s dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter