fbpx

Lantbruk

18st tomter i Landeryd, Linköping för exploatering

Försäljningssätt

Intresseanmälan

Visning

  • Kontakta mäklaren för visning.

Anmäl intresse

Om fastigheten

I natursköna Landeryd precis utanför Linköpings ytterring har vi förmånen att förmedla 18st tomter om ca 2000kvm vardera. Landeryd är ett av Linköpings mest populära boendeområden och med stadsdelen Hjulsbro bara ett par minuter bort finns alla bekvämligheter som en större stad kan erbjuda. Tomterna avstyckas från fastigheten Linköping Landeryd 6:50 och fastighetsbildning pågår och beräknas vara klar i juli 2023. I första hand förmedlas tomterna i sin helhet till exploatör men intresseanmälan tas även emot för enskilda tomter. Kontakta mäklaren för mer information.

Snabbfakta

Fastighetsbeteckning

LINKÖPING LANDERYD 6:50

Adress

Tomtmark Landeryd 58593 Landeryd

Totalareal
3,5 ha
Övrigmark
3,5 ha

Gårdskarta

Bilder

Visa alla bilder

Fakta

Arealuppgifter

Tillsammans har tomterna en uppskattad areal om ca 35 000kvm. Respektive tomt har en area om ca 2000kvm.
Vid lagakraftvunnen fastighetsbildning kommer mer exakt areal för respektive tomt att anges.

VA-anläggningar

Säljaren har låtit projektera en avloppsanläggning som är godkänd av miljökontoret i Linköpings kommun. Det står en köpare fritt att arbeta vidare med densamma eller låta projektera en annan anläggning i egen regi.

Elanslutning

11 av tomterna ligger inom nätägaren Tekniska Verkens verksamhetsområde. Där kommer framgrävning av el till tomtgräns att ombesörjas kostnadsfritt vid avrop från tomtägaren enligt uppgift från Tekniska Verken och säljaren. Övriga 7 tomter ligger inom Sturefors Eldistributions verksamhetsområde.

GA-anläggningar

Fastighetsbildning pågår avseende GA-anläggningar så som väg och avloppsanläggning, beslut i dessa frågor fattas sannolikt under sensommaren.

Fastighetsbildning

Tomterna är en avstyckning från Linköping Landeryd 6:50 och en köpare ska vara medveten om att fastighetsbildning pågår. Beslut väntas omkring 1 juli.

Båtplatser, bad och fiske

För den båt- och fiskeintresserade finns Kinda kanal inom gångavstånd och båtplatser har kunnat hyras av markägare i närheten. Från Kinda kanal och Stångån finns stora möjligheter att nå fina bad och fiske vatten från Horn i söder via sjöar som Åsunden, Järnlunden, Stora och Lilla Rängen.

Områdesbeskrivning

Tomterna är belägna i vackra Landeryd med sitt karaktäristiska brutna landskap där ekskog möter hagmark och öppna fält. Här har du Kinda kanal/Stångån inom gångavstånd och Landeryds golfbana med sin trevliga restaurang inom cykelavstånd. Till skola och förskola i populära Hjulsbro tar du dig med bil på bara några minuter. Strax intill Hjulsbro finns populära Harvestad med stormatmarknad, blomsteraffär, bygghandel och bilverkstad. Här finns helt enkelt det du kan förvänta dig av en större stads förnödenheter och bekvämligheter.

Kommunikationer

Bil. Buss från Hjulsbro. Cykelavstånd till Hjulsbro och Sturefors.

Vägbeskrivning

Från Hjulsbro. Kör mot vårdsbergskors, efter järnvägen ta höger vid vägvisare "Landeryd 1" följ vägen ca 3,6 km till tillsalu skylt´, "Ludvig & Co".

Dokument & bilagor

Kontakta oss

Tack, dina uppgifter är skickade


Lämna intresseanmälan

Jag har tagit del av upprättad fastighetsbeskrivning, köparinformation, lagen om penningtvätt samt Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy och lämnar mot bakgrund av detta följande intresseanmälan på fastigheten. I och med inlämnade av dessa uppgifter bekräftas att finansiering finns för att kunna genomföra köpet till ovan angivit belopp. Uppgifter om bank och kontaktperson lämnas på begäran eller i meddelanderutan.


Genom att klicka på Skicka godkänner jag Ludvig & Co Fastighetsförmedlings dataskyddspolicy

Kontakta oss

Liknande fastigheter