fbpx

Skåne

Kurs: Riskhantering som ger hållbara företag och tryggare företagare

Anmälan

Risknivåerna i lantbruk och trädgårdsföretag har under de senaste åren ökat dramatiskt. Kursen erbjuder ett helt nytt verktyg för att hantera risker, speciellt framtaget för lantbruks- och trädgårdsföretag. Du lär dig riskhantering som ger större trygghet och som pekar ut möjligheter framöver.

Effekterna av klimatförändringar, krig och inflation ger oss osäkra skördar, osäker marknad och volatila priser. Med hjälp av nyframtagna verktyg, lotsar kursen dig igenom en riskanalys av ditt företag som mynnar ut i en tydlig handlingsplan. Riskanalysen är heltäckande och indelad i de tre delarna Ekonomi, Produktion och Person. Kursen består av tre halvdagar på Teams, med möjlighet till frågor mellan tillfällena. Kursledare är Ludvig & Co:s Specialistrådgivare som utvecklat det nya verktyget för riskhantering och som har egen erfarenhet från Lantbruks- och trädgårdsföretag:

  • Jonas Nilsson, Halmstad, med stor erfarenhet av lantbruksrådgivning, ekonomisk analys och affärsutveckling, samt av maskin- och insatsvarumarknaden.
  • Stefan Nypelius, Gotland, jobbar med all form av ekonomisk analys och har stor erfarenhet av att jobba med lantbruksföretag i förändring.
  • Caroline Göransson, Malmö, jobbar med affärsutveckling i lantbruks- och trädgårdsföretag, marknadsanalyser, lednings- och rekryteringsfrågor.

 

Datum och tid
En kurs är tre tillfällen: Tisdag 27 feb, torsdag 7 mars och torsdag 14 mars. Alla dagar kl. 13.00-16.30

Avgift
Deltagaravgift 500 kr. Subventionerad med ca 10 000 kr per deltagare av EU via Länsstyrelsen Skåne. 

 


 

Fler event

Din framtida fastighetsaffär

Linköping

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Beslutet har säkert föranletts av många funderingar och kanske även diskussion inom familjen. Ludvig & Co och Handelsbanken bjuder in till evenemanget ”Din framtida fastighetsaffär”.

Läs mer