fbpx

Vislanda

Hur blir ägarskiftet bäst för er?

Anmälan

Börjar det bli dags att lämna över gården till nästa generation? Då har du säkert en hel del funderingar, om lagar och regler och ekonomin. Välkommen på detta seminarium som Ludvig & Co håller tillsammans med Handelsbanken om hur ni får ett lyckat ägarskifte!

Ett generationsskifte är ofta en lång process som kräver mycket förberedelser och god framförhållning för att överlåtelsen ska fungera så smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av överlåtelseform som är det bästa alternativet och upprätta de avtal som krävs, allt enligt gällande lagstiftning. Vi ser till att ni får ett lyckat generationsskifte där hela familjens behov och intressen tillvaratas, både nu och i framtiden.

Program under kvällen

  • Hur ser Handelsbanken på ekonomin i Sverige och vår omvärld. Nuläge och framtidsanalys utifrån bankens senaste konjunkturprognos.
     
  • Viktor Herrera, jurist på Ludvig & Co Växjö, beskriver hur du planerar och genomför ett generationsskifte med lyckat resultat.
     
  • Joakim Ahlberg, fastighetsmäklare och Annika Granquist, marknadsområdeschef Ludvig & Co Fastighetsförmedling ger sin syn på det aktuella läget på fastighetsmarknaden för skog och lantbruksfastigheter.

Seminariet är kostnadsfritt vi har dock begränsat med platser så anmäl dig idag. Vi bjuder på en lättare förtäring, kaffe och kaka.

Varmt välkommen!


I samarbete med

Handelsbanken

Fler event