fbpx

Din framtida fastighetsförsäljning – Västmanland & Uppsala län

Anmälan

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Sannolikt har beslutet föranletts av mycket funderande och kanske även diskussion inom familjen. Erfarenhet från att sälja saknas ofta helt. Hur förbereds exempelvis en försäljning? Och vad är bäst skattemässigt?

Välkommen på ett webbinar som riktar sig till dig som är fastighetsägare i Västmanland och Uppsala län där vi berättar mer om vad som är bra att tänka på när du funderar på att sälja din gård och där du kan ställa frågor. 

Att söka professionell rådgivning i samband med försäljningen kan vara en väl värd investering. Kanske har gården funnits i släkten under lång tid och hunnit stiga betydligt i värde. Många frågor och funderingar brukar dyka upp. För att hjälpa dig med dina frågor vill vi bjuda in dig till ett webbinar där du, din skogs- och lantbruksfastighet och framtiden står i fokus.

Under webbinariet belyser vi bland annat följande ämnen:
• Skogs- och åkermarkspriser
• Fastighetsmarknaden
• Hur höjer jag värdet på min fastighet på kort och lång sikt?​
• Förmedlingsprocessen
• Vad behöver jag förbereda hos min bank?

Ta chansen att ställa dina frågor till Per Skargren från Sala Sparbank eller till någon utav fastighetsmäklarna på Ludvig & Co Fastighetsförmedling!

Webbinariet är kostnadsfritt.

Vi ser framemot en givande kväll med dig, varmt välkommen!


I samarbete med

Sala Sparbank      Swedbank          

Fler event