fbpx

Växjö

Att sälja fastigheten – Växjö

Anmälan

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Sannolikt har beslutet föranletts av mycket funderande och kanske även diskussion inom familjen. Erfarenhet från att sälja saknas ofta helt. Hur förbereds exempelvis en försäljning? Och vad är bäst skattemässigt?

Välkommen på en träff där Ludvig & Co Fastighetsförmedling berättar mer om vad som är bra att tänka på när du funderar på att sälja din gård och där du kan ställa frågor. 

Att söka professionell rådgivning i samband med försäljningen kan vara en väl värd investering. Kanske har gården funnits i släkten under lång tid och hunnit stiga betydligt i värde. Många frågor och funderingar brukar dyka upp. För att hjälpa dig med dina frågor vill Ludvig & Co Fastighetsförmedling bjuder in dig till en kväll där du, din skogs- och lantbruksfastighet och framtiden står i fokus.

Under kvällen belyser vi bland annat följande ämnen:
• Hur höjer jag värdet på min fastighet på kort och lång sikt?
• Samägande och eventuell problematik kring det
• Skogs- och åkermarkspriser
• Förmedlingsprocessen

Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch. Vi har begränsat med platser så anmäl dig idag!

Vi ser framemot en givande lunch med dig, varmt välkommen!

Fler event

Att sälja fastigheten – Växjö

Växjö

Välkommen till en informationsträff där vi bland annat berättar hur en försäljning går till, vad man bör tänka på med jakt, arrenden och skogsbruksplan och där du har chansen att ställa dina frågor och funderingar.

Läs mer