fbpx

Tingsryd

Att sälja fastigheten – Tingsryd

Anmälan

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Sannolikt har beslutet föranletts av mycket funderande och kanske även diskussion inom familjen. Erfarenhet från att sälja saknas ofta helt. Hur förbereds exempelvis en försäljning? Och vad är bäst skattemässigt?

Välkommen på en träff där Ludvig & Co Fastighetsförmedling berättar mer om vad som är bra att tänka på när du funderar på att sälja din gård och där du kan ställa frågor. 

Att söka professionell rådgivning i samband med försäljningen kan vara en väl värd investering. Kanske har gården funnits i släkten under lång tid och hunnit stiga betydligt i värde. Många frågor och funderingar brukar dyka upp. För att hjälpa dig med dina frågor vill Ludvig & Co Fastighetsförmedling bjuder in dig till en kväll där du, din skogs- och lantbruksfastighet och framtiden står i fokus.

Under kvällen belyser vi bland annat följande ämnen:

  • Hur höjer jag värdet på min fastighet på kort och lång sikt?
  • Samägande och eventuell problematik kring det
  • Skogs- och åkermarkspriser
  • Förmedlingsprocessen

Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på lunch. Vi har begränsat med platser så anmäl dig idag!

Vi ser framemot en givande lunch med dig, varmt välkommen!

Fler event

Din framtida fastighetsaffär

Linköping

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Beslutet har säkert föranletts av många funderingar och kanske även diskussion inom familjen. Ludvig & Co och Handelsbanken bjuder in till evenemanget ”Din framtida fastighetsaffär”.

Läs mer