fbpx

Hässleholm

Att sälja fastigheten – Hässleholm

Anmälan

Att sälja gården är för de flesta ett stort steg. Sannolikt har beslutet föranletts av mycket funderande och kanske även diskussion inom familjen. Erfarenhet från att sälja saknas ofta helt. Hur förbereds exempelvis en försäljning? Och vad är bäst skattemässigt?

Välkommen på en träff där Ludvig & Co Fastighetsförmedling berättar mer om vad som är bra att tänka på när du funderar på att sälja din gård och där du kan ställa frågor. 

Att söka professionell rådgivning i samband med försäljningen kan vara en väl värd investering. Kanske har gården funnits i släkten under lång tid och hunnit stiga betydligt i värde. Många frågor och funderingar brukar dyka upp. För att hjälpa dig med dina frågor vill Ludvig & Co Fastighetsförmedling bjuder in dig till en kväll där du, din skogs- och lantbruksfastighet och framtiden står i fokus.

Under kvällen belyser vi bland annat följande ämnen:
• Hur höjer jag värdet på min fastighet på kort och lång sikt?
• Samägande och eventuell problematik kring det
• Skogs- och åkermarkspriser
• Förmedlingsprocessen

Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på fika. Vi har begränsat med platser så anmäl dig idag!

Vi ser fram emot en givande kväll med dig, varmt välkommen!

Fler event

Din fastighet och dess gränser

Online via Quickchannel

Hur väl känner du din fastighet? Vet du var gränserna går? Har du juridisk rätt att köra på vägen in till din fastighet? Har någon annan rätt att använda områden på din fastighet? 

Läs mer