fbpx

Eskilstuna

Arrendekurs på Sundbyholms Slott

Anmälan

Ludvig & Co välkomnar dig till en fyradagarsutbildning i arrende och övriga nyttjanderätter.

Kursen är praktiskt orienterad och lämplig för alla som på något sätt arbetar med nyttjanderättsfrågor inom förvaltning, upplåtelse av mark med mera. Kursen lämpar sig bland annat för dig som är advokat, jurist, agronom, lantmästare, hyresråd, syneman, markförvaltare inom stat eller kommun, fastighetsägare eller arrendator och vill fördjupa dina kunskaper inom arrende- och nyttjanderätter.

Årets utbildning är förlagd till Sundbyholms Slott vid Eskilstuna i Mälardalen.

Kursinnehåll
Kursen behandlar samtliga arrendeformer dvs. jordbruks-, bostads-, anläggnings- och lägenhetsarrende samt övriga nyttjanderätter. En av dagarna är temadag där vi detta år avser att fördjupa oss i anläggningsarrende med tyngdpunkt på solcellsanläggningar och förnybar energi.

Som vanligt lämnas stort utrymme för deltagarnas specifika önskemål, frågor och synpunkter. Vi ser därför gärna att du i din anmälan berättar om det är något särskilt som du vill ska behandlas under kursdagarna. Det går även bra att maila era önskemål till kursledaren på nedanstående mailadress. 

Föreläsare
Föreläsare är Carl-Olof Nilsson Öhrnell, hyresråd i Hyres-& Arrendenämnden i Jönköping och Monica Nebelius Lüning, senior jurist Ludvig & Co, tidigare domare och senior lantmätare samt flera spännande gästföreläsare under vår Temadag. 

Datum och plats
Kursen äger rum den 23 – 26 oktober 2023 på Sundbyholms Slott i Eskilstuna. 
Fika serveras från kl. 09.30 den 23 oktober, och första föreläsningspasset börjar kl. 10.00. Vi avslutar kursen den 26 oktober kl. 16.00. 

Kurstider
Kursen omfattar fyra hela kursdagar om sammanlagt ca 24 timmar.

Kursavgift
Kursavgiften är 25 000 kr exklusive moms.

I priset ingår helpension i enkelrum med tillgång till hotellets fria faciliteter samt utbildningsmaterial. 

Önskas ytterligare hotellövernattning tillkommer en avgift om 1 513 kr exklusive moms per natt. Anges särskilt i anmälan. 

Anmälan
Sista anmälningsdag är den 1 september 2023 kl. 17.00. Anmälan är bindande. Antalet deltagare kommer att vara begränsat varför först till kvarn är det som gäller.

Hjärtligt välkomna med er anmälan till en spännande och lärorik kurs.

Ludvig & Co

Fler event